Προσπάθησαν ξανά να διαρρήξουν το σπίτι της Rihanna
Όταν είσαι διάσημος, γίνεσαι συχνά στόχος. Η Rihanna και το σπίτι της δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας ένας άγνωστος άνδρας εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στη στέγη του σπιτιού Rihanna.
Monopoli Team
19.06.2013
A
A
Ευτυχώς ο άνδρας συνελήφθη άμεσα , αφού έγινε αντιληπτός από την ασφάλεια της σταρ. Ωστόσο, ο άνδρας επέμενε πως δεν γνώριζε ότι βρισκόταν στο σπίτι της Rihanna, αν και οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του ένα χάρτη της περιοχής.
Η τραγουδίστρια πάντως δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι της, καθώς ταξιδεύει για την παγκόσμια περιοδεία της, “Diamond World Tour”.Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το σπίτι της. Παλαιότερα, ένας άλλος άνδρας ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι και να κοιμηθεί στο κρεβάτι της, αλλά τελικά δεν τα είχε καταφέρει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η χρονιά που άλλαξε τα δεδομένα στη μόδα: 10 viral fashion στιγμές του 2025
Αυτά ήταν τα 10 πιο περιζήτητα έργα τέχνης στις δημοπρασίες του 2025
Θέατρο, συναυλίες και εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στην πόλη
Σωτηρία: Πέντε λόγοι για να (ξανα)δεις την καθηλωτική παράσταση στο Από Μηχανής Θέατρο
Πρεμιέρες: Πρωτοχρονιά με Τζόντι Φόστερ και ψυχανάλυση
Μανώλης Μητσιάς: Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο στο Μέγαρο Μουσικής
3 ιδέες για γιορτινά outfit – χωρίς παγιέτα
Τα Καλογεράκια με την Λένα Κιτσοπούλου στον Σταυρό του Νότου
Ξανά sold out το “Άνθρωποι και Ποντίκια” του Βασίλη Μπισμπίκη – Άνοιξε η προπώληση για νέες ημερομηνίες
Οι Blues Wire live στο Κύτταρο