MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο γιατί έβρισκε στην αυλή του χρησιμοποιημένα προφυλακτικά!

Ο καθηγητής Mark Waymack παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο Northwestern, στο Σικάγο, επειδή η πίσω αυλή του σπιτιού του γέμιζε κάθε βράδυ από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, εμετό και μπουκάλια μπύρας, σύμφωνα με το CBS Chicago.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το σπίτι του καθηγητή είναι πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Northwestern, γεγονός που εξηγεί όλα αυτά τα ευρήματα. «Νομίζω ότι ζώα (εννοώντας τους φοιτητές) τριγυρίζουν στο σπίτι μου αργά τα βράδια”, ανέφερε ο ίδιος στο CBS Chicago, ενώ δήλωσε πως είναι «θυμωμένος και αηδιασμένος που το ίδρυμα ανέχεται την κακή συμπεριφορά των φοιτητών. Αισθάνομαι ντροπή και ενοχή που συμμετέχω και εγώ σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο».

Ο Waymack εγκαταλείπει το πανεπιστήμιο Northwestern και το σπίτι του, μα όχι και την αγάπη του για τη διδασκαλία γενικώς. Πιθανότατα θα παραμείνει στην περιοχή του Σικάγο, αφού διατηρεί τη θέση του ως καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Loyola, σύμφωνα με αναφορά της Huffington Post.

Ο πρώην επίκουρος και αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ανθρωπιστική Ιατρική και Βιοηθική, ανακοίνωσε την παραίτησή του σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο του πανεπιστημίου Northwestern:

“Η εντύπωσή μου είναι ότι υπάρχει μια κουλτούρα ανοχής και ίσως αδιαφορίας από πλευράς του ιδρύματος, στο πνεύμα ότι ‘οι φοιτητές θα είναι πάντα φοιτητές’. Σας θέτω υπεύθυνους γι’ αυτού του είδους την συμπεριφορά”, διεμήνυσε ο Waymack.

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Northwestern, περιορίστηκε στην εξής δήλωση: “Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι ο γείτονάς μας αισθάνεται πως η συμπεριφορά των φοιτητών μας προκαλεί προβλήματα, καθώς επιθυμούμε πάντα να είμαστε καλοί γείτονες, και το ίδιο θέλουμε να συμβαίνει και με τους φοιτητές μας.

Σημειώνεται πως ο Waymack έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι επί 18 χρόνια, πριν αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω των συμβάντων.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b