MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανοιχτή Ακρόαση για κοριτσάκια 5-12 ετών για το μιούζικαλ “Αnnie”

Από την Τρίτη 11 Ιουνίου και για συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για το μιούζικαλ “Annie”, των Thomas Meehan Charles Strouse και Martin Charnin, που θα παρουσιάσει η εταιρία Live2 τη θεατρική περίοδο 2013-2014, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου. Η ακρόαση απευθύνεται σε κοριτσάκια ηλικίας 5 – 12 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική.

Monopoli Team

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους cd Karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού ή παρτιτούρα για πιάνο) και να έχουν μαζί τους μία φωτογραφία-πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-7475080, από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου, τις εξής ώρες: καθημερινές 12.00 – 17.00, Σάββατο, Κυριακή 12.00-15.00.

Στην ακρόαση μπορούν να συμμετάσχουν και κοριτσάκια όλων των εθνικοτήτων που ζουν στην Αθήνα και μιλούν ελληνικά.

Στόχος της παραγωγής είναι να παραχθεί ένα μιούζικαλ εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει στις υψηλές προδιαγραφές που θέτουν τα δημοφιλή μιούζικαλ του εξωτερικού. Η μουσική θα είναι live, με τη συμμετοχή μουσικών υψηλού επιπέδου, με ενορχηστρώσεις από έμπειρο μαέστρο (όπως συνέβη και στην περίπτωση του Fame) και απόδοση των στίχων στα ελληνικά.

Annie, το μιούζικαλ
Το απόλυτο οικογενειακό μιούζικαλ τώρα και στην Ελλάδα….

Iστορία που αντέχει στο χρόνο… Ήρωες κλασικοί… Τραγούδια αξέχαστα …

Πρόκειται για το μιούζικαλ του Broadway που έσπασε όλα τα ρεκόρ στα box office. Ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στην Αθήνα, σε μια ελληνική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που ανεβαίνει για πρώτη φορά επί θεατρικής σκηνής για να ερμηνεύσει τα απαιτητικά τραγούδια του μιούζικαλ με την ξεχωριστή και ανεπανάληπτη φωνή του, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου, που ανέβασε πέρυσι με επιτυχία το νεανικό μιούζικαλ Fame (και άλλα τρία μιούζικαλ στο παρελθόν).

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο καστ της παράστασης, που θα συνδυάζει ταλαντούχους καλλιτέχνες, τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και από το χώρο του θεάτρου. Σημαντικό ωστόσο ρόλο στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, παίζει η ίδια η Αnnie. H εταιρεία παραγωγής, λοιπόν, αναζητά την ίδια την Annie (μέσω οντισιόν), καθώς και την ομάδα των μικρών παιδιών που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους παιδικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους του μιούζικαλ. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Live2, που έχει αναλάβει την ελληνική παραγωγή, θα προχωρήσει στην ακρόαση νέων ταλέντων.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b