MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διάσημα & αγαπημένα: Τα 5 πιο hot ζευγάρια του Hollywood

Είναι γεγονός πως στον πλανήτη του Hollywood οι σχέσεις σπάνια έχουν διάρκεια. Στην περίπτωση όμως αυτών των ζευγαριών, η αγάπη ξεπέρασε τα εμπόδια και κατάφεραν να ζήσουν την ευτυχία μακριά από τις κάμερες.

Monopoli Team

Brad Pitt και Angelina Jolie: Οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Mr. and Mrs. Smith” το 2004 όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Οι ερωτικές σκηνές της ταινίας τους έφεραν ακόμα πιο κοντά και η χημεία τους ήταν εμφανής στη μεγάλη οθόνη. Ο Brad Pitt ήταν τότε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Jennifer Aniston , γι’ αυτό και το σκάνδαλο δεν άργησε να έρθει. Το Μάρτιο του 2005 η Aniston ζήτησε διαζύγιο και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα η Angelina Jolie παραδέχτηκε πως είναι έγκυος στο παιδί του. Πλέον ο Pitt με τη Jolie ζουν ευτυχισμένοι με τα έξι παιδιά τους, τα τρία υιοθετημένα.

Jennifer-AnnistonJennifer Aniston και Justin Theroux:
Η αλήθεια είναι πως η 44χρονη ηθοποιός Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt δεν βρήκε αμέσως την ευτυχία. Έκανε πολλές αποτυχημένες σχέσεις, όπως με τον ηθοποιό Vince Vaughn και τον τραγουδιστή John Mayer. Τελικά, όμως, το Μάιο του 2011 η Aniston γνώρισε τον 41χρονο ηθοποιό Justin Theroux και μερικού μήνες αργότερα αγόρασαν μαζί σπίτι στο Λος Άντζελες. Πέρσι το καλοκαίρι, ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους.

penelope cruz and javier bardemPenelope Cruz και Javier Bardem: Οι δύο Ισπανοί ηθοποιοί θεωρούνται από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίστηκαν το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας “Vicky Christina Barcelona”, αλλά πάντα διατηρούσαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Τον Ιούλιο του 2010 το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Ο γάμος έγινε στις Μπαχάμες σε φιλικό τους σπίτι, σε πολύ στενό κύκλο, ενώ δεν δημοσιεύτηκε καμία φωτογραφία. Τον Ιανουάριο του 2011 η Penelope Cruz γέννησε το πρώτο τους παιδί, ενώ πριν από λίγους μήνες, το Φεβρουάριο, μαθεύτηκε πως είναι ξανά έγκυος.


beyonce knowlesJay-Z και Beyoncé:
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός Jay-Z ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Beyoncé το 2003 για το τραγούδι “Crazy Love” και αμέσως οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι άρχισαν να φουντώνουν. Οι ίδιοι όμως απέφευγαν να μιλούν για τη σχέση τους και να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σχεδόν μυστικά τον Απρίλιο του 2008, ενώ τον Ιανουάριο η Beyoncé γέννησε την κόρη τους. Το ζευγάρι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbe’s με τα πιο κερδοφόρα ζευγάρια.

Kim Kardashian on Kanye West AlbumKanye West και Kim Kardashian: Η σχέση του 35χρονου τραγουδιστή Kanye West με την τηλεοπτική σταρ Kim Kardashian ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και μπορούμε να πούμε ότι εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα. Το Δεκέμβριο του ’12 ανακοίνωσαν πως περιμένουν τον πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι μάλιστα έσπευσε να αγοράσει σπίτι στο Λος Άντζελες, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να ζήσουν με την οικογένεια τους.

 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b