MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
31
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2013; (pics + vid)

Αλλαγή στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο έχουμε φέτος, σύμφωνα με την ετυμηγορία της Diners Club World’s 50 Best Restaurants Academy, που αποτελείται από 900 προσωπικότητες της διεθνούς γαστρονομίας.

Monopoli Team

Τον πολυπόθητο τίτλο κέρδισε φέτος το El Celler de Can Roca στη Girona της Ισπανίας, “καπελώνοντας” το διάσημο Noma από την Κοπεγχάγη, που κατείχε τον τίτλο τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Οι ιθύνοντες του El Celler de Can Roca είναι τα τρία αδέλφια Roca, που μεγάλωσαν κυριολεκτικά μέσα σε ένα γαστρονομικό περιβάλλον, στο εστιατόριο Can Roca που είχαν ιδρύσει οι γονείς τους.

“Το μόνο που μετράει, είναι ότι ο πελάτης μένει ικανοποιημένος και επιθυμεί να επιστρέψει”, λένε οι αδελφοί Roca, “ανεξάρτητα αν το εστιατόριο είναι νούμερο ένα, δύο τρία ή πενήντα, και ανεξάρτητα του πόσα αστέρια Michelin έχουμε”.  

Η απονομή των βραβείων The World’s 50 Best Restaurants έγινε στο Λονδίνο, με διοργανωτή το περιοδικό Restaurant.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Το 25% των νοικοκυριών καθυστερούν να πληρώσουν τους φόρους τους
Επίκαιρα
Grokipedia: Ο Ίλον Μασκ λανσάρισε τη δική του “εγκυκλοπαίδεια”
Επίκαιρα
Το Ισραήλ σταματά τις επιθέσεις στη Γάζα – Ανακοίνωσε επιστροφή στην “εκεχειρία”
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 58% στην Ελλάδα διαθέτει εισόδημα μόνο για την κάλυψη βασικών αναγκών
Επίκαιρα
Η γυναίκα ως όπλο: Γερμανίδες κατάσκοποι στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Πώς θα κινηθούν μετρό, τρόλεϊ, λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου
Επίκαιρα
Μπλόκα στις παρελάσεις σχεδιάζουν οι αγρότες
Επίκαιρα
Eurostat: Η Ελλάδα με το υψηλότερο ποσοστό υποκειμενικής φτώχειας στην ΕΕ το 2024
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 80,5% θεωρεί ότι οι πολιτικοί δεν νοιάζονται για τις απόψεις των πολιτών
Επίκαιρα
Η Ευρώπη της στεγαστικής κρίσης: Οι νέοι πληρώνουν το τίμημα
Επίκαιρα
Τι προβλέπει η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Επίκαιρα
Διονύσης Σαββόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του