Η Rihanna γίνεται τύφλα το Σαββατοκύριακο
Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Αυτό είναι ένα τραγούδι που δεν θα τραγουδήσει ποτέ η Rihanna. Όχι γιατί δεν ξέρει ελληνικά, αλλά γιατί δεν την συμφέρει ο στίχος. Διότι το Ριανάκι αγαπάει τα ποτά και τα ξενύχτια, όσο και το να βγάζει γυμνές φωτογραφίες.
A
A
Βλέπουμε άλλο ένα δείγμα της κραιπάλης της στο Instagram, με φωτογραφίες που την δείχνουν με μια μπουκάλα στο στόμα, να καταβάζει ποσότητες αλκοόλ. Νέα είναι και γλεντάει την ζωή της. Αν και καμιά φορά (δηλαδή όλη την ώρα) το παρακάνει.
Η Rihanna δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες της στο Instagram στο πλαίσιο μιας παρουσίασης του πώς περνάει την ώρα της στα Backstage των συναυλιών το τελευταίο σαββατοκύριακο. Με δεδομένο μάλιστα ότι κάποιες -αρκετές- συναυλίες της ακυρώθηκαν, θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, να τον αφιερώσει στα μπουκάλια με κρασί ή όποιο άλλο ποτό της αρέσει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο