MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Ξυπόλητη” συναυλία με τους Imam Baildi στην Πλ.Αγίας Ειρήνης, για την TOMS (vid)

Την Τρίτη 16 Απριλίου, η TOMS μας προσκαλεί σε μια συναυλία χωρίς παπούτσια, με τους Imam Baildi, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης (Γκρι Κτίριο), και με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της TOMS για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη.(φωτο από τις περσινές εκδηλώσεις, με την συμμετοχή της Βίκυς Καγιά και του Fashion Workshop)

Monopoli Team

Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών. Είναι μια ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τη σημασία που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.

Πάρτι χωρίς παπούτσια!
Βόλτα χωρίς παπούτσια!
Γεύμα χωρίς παπούτσια!
Στο γραφείο χωρίς παπούτσια!
Από εσάς εξαρτάται!

Το One Day Without Shoes σε αριθμούς:
• Το 2012 περισσότεροι από 300,000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έβγαλαν τα παπούτσια τους για το One Day Without Shoes
• Πάνω από 3,000 εκδηλώσεις σε 50 χώρες
• Το One Day Without Shoes ήταν το #1 θέμα συζήτησης στο twitter και #4 όρος αναζήτησης στο Google

Γιατί τα παπούτσια;
ΥΓΕΙΑ: Εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος.
ΜΟΡΦΩΣΗ: Υπάρχουν χώρες στις οποίες τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να πάνε σχολείο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να είναι καλοί μαθητές.

Προσωπικότητες όπως ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, η Donna Karan, η Arianna Huffington και η Tory Burch υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο One Day Without Shoes.

Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

www.onedaywithoutshoes.com

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Η θρυλική «Λόλα» στο Παλλάς, η ΚΟΑ τιμά τα 100 χρόνια Πιερ Μπουλέζ στο Μέγαρο - 'Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Έχεις πέντε λεπτά» από την Εφηβική Σκηνή του Εθνικού, η κολεκτίβα Climate Change στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Η «Ιεροτελεστία» στο Εθνικό, η Ορχήστρα Εγχόρδων του Φεστιβάλ Λουκέρνης στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Art & Culture
Ημέρες ART/TECH by COSMOTE Telekom: Ένα τριήμερο φεστιβάλ για μία “νέα” τέχνη
Εκδηλώσεις
Σπουδές στη Γαλλία 2026: Η μεγάλη έκθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 27 Ιανουάριου
Εκδηλώσεις
Free City: 8 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Η «Χαμένη Άνοιξη» του Τσίρκα επιστρέφει & ο Χατζιδάκις συναντά το θέατρο - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα