MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πιο διάσημες κόντρες του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση!

Είτε είσαι με τον Λάκη, είτε με τα θύματα της σάτιράς του, γεγονός είναι ένα: Οι κόντρες του Λάκη Λαζόπουλου με άλλους διάσημους έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην Showbiz και την τηλεόραση. Είναι μάλιστα τόσες πολλές, που δεν χωράνε σε ένα μόνο άρθρο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην περίπτωση του πιο πετυχημένου Έλληνα κωμικού το επαγγελματικό και το προσωπικό συχνά μπλέκει. Όλοι ξέρουν ότι χρησιμοποιεί το βήμα της εκπομπής του, για να χτυπάει άτομα με τα οποία έχει προσωπικές αντιπάθειες. Βέβαια, και οι αντιπάθειες αυτές συχνά γεννιούνται από το γεγονός ότι κάποιοι δεν αντέχουν την σάτιρα. Συχνά το θέμα σάτιρα και ποια τα όρια της τίθεται, όταν οι κόντρες του Λάκη μονοπωλούν τα ΜΜΕ. Όμως, η αλήθεια είναι πως δεν είναι τα όρια της σάτιρας αυτά που απασχολούν το κοινό και τους δημοσιογράφους, αλλά η τεράστια τηλεθέαση που δημιουργούν τα ξεκατινιάσματα του σατιρικού performer με τους άλλους διάσημους.

1. ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

mimi denisi
Η κόντρα του Λάκη με τη Μιμή Ντενίση είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Ο σατιρικός έχει εμμονή με το υποκριτικό ταλέντο της ηθοποιού, το οποίο θεωρεί ανύπαρκτο. «Η Ντενίση παίζει θες δε θες κωμωδία» και «Έμαθα ότι το τρένο έπαιζε καλύτερα από τη Ντενίση». Κι η Ντενίση το παίζει υπεράνω, για να ασχοληθεί με τον Λαζόπουλο, αλλά πάντα κάτι θα πει εναντίον του. «Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό» έχει πει για την κόντρα που στήνει εδώ και 20 χρόνια ο Λαζόπουλος εναντίον της.
Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι απαρχές αυτής της κόντρας. Η Ντενίση δηλώνει πως οι επιθέσεις εναντίον της ήταν απρόκλητες, κάτι που φαίνεται να μην συμμερίζεται ο Λαζόπουλους με κάτι μασημένες μπηχτές, που έχει πει κατά καιρούς. Γεγονός είναι πως με τα απανωτά χτυπήματα και την σταθερότητα έχει καταφέρει να της κολλήσει την ρετσινιά της ατάλαντης, βλάπτοντας την καριέρα της. Κι αυτός είναι ο λόγος, που η Ντενίση δύσκολα θα τον συγχωρήσει.

2. ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

kougias
Η κόντρα του Λαζόπουλου με τον Κούγια ήταν από τις πιο σκληρές που γνώρισε η τηλεόραση. Αν η Ντενίση, δεν του απαντούσε και τόσο, ο πιο εκδηλωτικός Κούγιας του έστελνε μέχρι κι εξώδικα. Τι τσακωμούς έχουν κάνει, τι ξεκατινιάσματα που έχει κάνει ο Λαζόπουλος, τι καφρίλες έχουν πει ο ένας για τον άλλο στην δημόσια σφαίρα και ιδιωτικά! Αιχμές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λαζόπουλου από τον δικηγόρο, σπόντες για την σεξουαλική αντοχή και το… ύψος του Κούγια από τον Λάκη.
Πάντως, ο δικηγόρος- τον οποίο έχουν χαρακτηριστεί, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, ως «μοντελοπνίχτη» – έχει πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι ο λόγος που ο Λαζόπουλος τα έχει βάλει μαζί του είναι ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του στο παρελθόν, όπως του είχε πει ο Στάθης Ψάλτης. Επίσης, δηλώνει ότι δεν είναι κοντός, αλλά 1,78. Ο χαρακτηρισμός «κοντός» έχει πληγώσει τον διάσημο δικηγόρο.

3. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Karvelas
Μία από τις πιο κραυγαλέες κόντρες του Λαζόπουλου είναι αυτή με τον Ν. Καρβέλα.  Σε αυτήν και οι δύο θερμόαιμοι της showbiz ξέφυγαν. Ο Λαζόπουλος ειρωνεύτηκε αγρίως από την εκπομπή του τον στίχο ενός… βαθυστόχαστου τραγουδιού του Καρβέλα “μία είναι η λύση, το φαΐ, τα λεφτά και το γ…”  ενώ φαινόταν ο «μακάκας», ο γνωστός πίθηκος με το κεφάλι του Καρβέλα στο Αλ ΤσαντίριΟ Καρβέλας σε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στόλισε με διάφορους χαρακτηρισμούς τον Λαζόπουλο, όπως το «φούστης», ενώ δήλωσε πως χτυπάει την εκπομπή της Πάνια, γιατί δεν δέχτηκε αυτή να του στείλει τα παρατράγουδα στο Αλ Τσαντίρι. 
Τελικά, παρά τα όσα χοντρά ανταλλάχθηκαν μεταξύ τους, οι δύο άντρες συμφιλιώθηκαν το 2012, όταν η σύζυγος του Νίκου Καρβέλα Αννίτα Πάνια πήγε στον Alpha. 

4. ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

triantafillopoulos
Με αφορμή αυτήν την κόντρα λίγο ήθελε να ξεσπάσει και κόντρα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο φιλοξενήθηκε η επίθεση Καρβέλα εναντίον Λάκη. Κάτι είπε ο Λάκης για τον Μάκη, κάτι του απάντησε ο Μάκης σε μια ολόκληρη δική του εκπομπή αφιερωμένη στον νέο «Αριστοφάνη», όπως τον χαρακτήριζε με υφάκι ο δημοσιογράφος. Αλλά το μέτωπο μάλλον έκλεισε εκεί.

5. ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ

SARRI EFI
Ποιος ξεχνά την κόντρα του Λαζόπουλου με την Έφη Σαρρή. Ο Λάκης πάντως όχι. Ούτε η Σαρρή. Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Λαζόπουλος επιτέθηκε στην Σαρρή, υποψήφια τότε στις εκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ. Το διαφημιστικό με το σλόγκαν… «Σταυρώστε με» παρωδήθηκε από τον Λαζόπουλο, ο οποίος έκανε τον σταυρό του όταν η λαϊκή τραγουδίστρια φώναζε “σταυρώστε με” κι είπε κι άλλα, σχετικά με το πόσο άσχετη είναι με την πολιτική, δείχνοντας αποσπάσματα συνεντεύξεων της με τον Καμπουράκη. Αλλά κυρίως ειρωνεύθηκε το αρκετά σεξουαλικό στυλ της τραγουδίστριας, το οποίο δείχνει εντελώς ξεκάρφωτο με την εικόνα ενός πολιτικού.  

Κατά την γνώμη μου, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η επίθεσή του ήταν μέσα στα όρια της σάτιρας, καθώς η τραγουδίστρια ήταν πλέον πολιτικό πρόσωπο. Η Σαρρή θεώρησε πως ο Λάκης ήθελε να της καταστρέψει την πολιτική καριέρα και σε μια κίνηση, που μάλλον επιδίωκε δημοσιότητα, παρά είχε πιθανότητες να πετύχει κάτι δικαστικά, ζήτησε 7,6 εκατ. ευρώ για ψυχική οδύνη! Το δικαστήριο αθώωσε τον Λαζόπουλο (video).

6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ntalaras
Για την κόντρα με τον Γιώργο Νταλάρα τα έχουμε ξαναγράψει. Δείτε τα σχετικά με την κόντρα αυτή εδώ.

Φυσικά με τις κόντρες του Λάκη δεν έχουμε τελειώσει, ούτε κατά διάνοια. Για λόγους έκτασης του άρθρου δεν μπορούσαμε να τις χωρέσουμε όλες σε ένα δημοσίευμα. Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσει και sequel.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b