MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ηappy Hour και στο Σινεμά! Πού και πότε βλέπουμε ταινίες με μειωμένο εισιτήριο

Η βραδινή έξοδος στο σινεμά είναι σίγουρα από τις πιο δημοφιλείς και οικονομικές επιλογές διασκέδασης. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον προ κρίσης γιατί πλέον όταν το εισιτήριο κοστίζει πάνω από 8 ευρώ το σκεφτόμαστε περισσότερο. Αυτό αρχίζουν να το συνειδητοποιούν οι αιθουσάρχες που σιγά σιγά υιοθετούν την πρακτική των προσφορών και του “happy hour”. Ιδού λοιπόν που θα βρείτε τα πιο οικονομικά cinema της πόλης μας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Village Cinemas μέχρι τώρα κατέχουν την πρωτιά στην επιλογή του κοινού. Μπορεί να είναι αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών μα φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι οι τσέπες μας αδειάζουν, γι’ αυτό και καινοτόμησαν στο χώρο του σινεμά δημιουργώντας happy hour. Κάθε μέρα πριν τις 18:00 επιλέξτε το Village World στο The Mall Athens και θα βγείτε κερδισμένος. Από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία με 6 ευρώ. Ναι, οκ δεν ισχύει για τις αίθουσες Gold Class, μα δεν χρειαζόμαστε τέτοια χλιδή αν η ταινία αξίζει. Αν βέβαια προτιμάτε τις νυχτερινές προβολές και έχετε χρόνο μόνο τα σαββατοκύριακα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες με 7 ευρώ. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι το φοιτητικό σας πάσο θα σας εξασφαλίσει εισιτήριο στη τιμή των 5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη. 

Την ιδία στιγμή οι κινηματογράφοι Αθήναιον (σε Γλυφάδα και Αμπελόκηπους) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη έχουν εισιτήριο 7,5 ευρώ και τις υπόλοιπες ημέρες 8 ευρώ. Τις Τετάρτες, τώρα το σινεμά έχει αποφάσισει να μας φέρει πιο κοντά του, με γενική είσοδο 4,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 8,5 ευρώ για τις ταινίες 3D. Να σημειωθεί ότι η τιμή για  παιδιά, μαθητές, φοιτητές και άτομα άνω των 60 ετών για όλες τις προβολές πριν από τις 18.30, είναι 6,5 ευρώ, ενώ διαθέτει προσφορά και για τις προβολές 3D (τα παιδιά και οι φοιτητές πληρώνουν 8,5 ευρώ αντί για 10,5).

Οι κινηματογράφοι Odeon μειώνουν και αυτοί τις τιμές τους στα 7,5 ευρώ ενώ το εισιτήριο των 3D προβολών μειώθηκε στα 10 ευρώ. Βέβαια προτείνεται να γίνετε μέλη του Club Cineφίλοι της Odeon, αφού οι φοιτητές και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις ταινίες που επιθυμούν στα 6,5 ευρώ και με 9 ευρώ για τις 3D προβολές.

Χωρίς παρεξηγήσεις αγόρια, μα διπλά στις γυναίκες φαίνεται ότι είναι τα Ster Cinemas που διοργανώνουν κάθε Τετάρτη ladies night. Πάρτε λοιπόν την κολλητή σας, την αδελφή ή την μαμά σας και αντί για δυο εισιτήρια θα πληρώσετε μόνο ένα. Για τις υπόλοιπες ήμερες και για το αντρικό φύλο το εισιτήριο είναι 6,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 10 ευρώ για τις ταινίες 3D.

Τετάρτες και Πέμπτες μπορούμε να βρεθούμε και στο Νιρβάνα Cinemax ή το Αελλώ Cinemax που προσφέρουν στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο. Επιπλέον αν είστε γονείς με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 12 ετών σας συμφέρει το οικογενειακό πακέτο των 5 ευρώ που ισχύει καθημερινά. Από την άλλη και οι παρέες άνω των 3 ατόμων μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ταινία με 5 ευρώ το εισιτήριο, πρόσφορα που ισχύει καθημερινά μέχρι τις προβολές των 19.00.

Όσον αφόρα τώρα τα πιο μικρά και παραδοσιακά σινεμά, που δεν είναι μεγάλες αλυσίδες και ξέρουν πολύ καλά τι εστί κρίση, διαθέτουν απίστευτα προνομιάκες τιμές! Ο κινηματογράφος Έλλη στο κέντρο έχει γενική είσοδο 6 ευρώ, ο Δαναός έχει γενική είσοδο 5 ευρώ ενώ ο κινηματογράφος Ιντεάλ τις Δευτέρες μας προσφέρει τα 2 εισιτήρια στα 10 ευρώ.

Το Gazarte Cinema στο Γκάζι έχει γεμάτες τις αίθουσες του, αφού κάθε Δευτέρα και Τρίτη το εισιτήριο στοιχίζει μόνο 4,5 ευρώ. Η γενική είσοδο τις υπολοιπες μέρες είναι 8 ευρώ και 6 ευρώ το φοιτητικό.

Για θεατές άνω των 65 ετών και για φοιτητές το εισιτήριο είναι πάλι στα 6 ευρώ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) και στο κινηματογράφο Άστυ.
Προς Πειραιά τώρα στο διαχρονικό Σινεάκ, κάθε Δευτέρα έχει εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ όλη την υπόλοιπη εβδομάδα παρέχει έκπτωση για ΑΜεΑ στα 5 ευρώ το εισιτήριο και για φοιτητές στα 6 ευρώ το εισιτήριο.   

Ιωάννα Κρανιώτη

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b