MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλοι Έλληνες εραστές: Από την “μισή Αθήνα” του Τατσόπουλου στο τετρακάβαλο του Στράτου Τζώρτζογλου

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα μπορεί να έχει μειώσει μισθούς και συντάξεις, αλλά δεν έχει μειώσει τους μεγάλους εραστές. Μετά την μεγάλη κουβέντα του Πέτρου Τατσόπουλου, ότι έχει πάει με την μισή Αθήνα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε ρελάνς και θυμήθηκε στην εκπομπή του Κωστόπουλου ότι έχει πάει κάποτε με τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζογλου, έκανε «τετρακάβαλο», εξηγώντας ότι πήγε με τέσσερις γυναίκες μαζί το ίδιο βράδυ. Αυτά βέβαια ήταν στο παρελθόν. Μάλιστα, όπως δήλωσε, είχε κάνει τόσο πολύ σεξ, που το σιχάθηκε. Και έκανε αποχή για δύο ολόκληρα χρόνια. Πέρασε από διάφορες φάσεις εσωτερικής αναζήτησης και αυτογνωσίας και κατέληξε τελικά, ότι σεξ χωρίς αγάπη δεν έχει αξία.

Αυτό για το τετρακάβαλο ο Τζώρτζογλου το έχει ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά είναι μια εμπειρία που θέλει να την μοιράζεται συνέχεια με την κοινή γνώμη. Έτσι γίνεται άλλος ένας σταρ που σε συνέντευξη του εξομολογείται πόσο εντυπωσιακός εραστής υπήρξε στα νιάτα του. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εντυπωσιακή δήλωση του βουλευτή του Σύριζα και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου, ότι έχει κάνει σεξ με την μισή Αθήνα. Αυτό το είχε πει, για να δείξει πόσο ψευδής είναι ο ισχυρισμός της Χρυσής Αυγής ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Επίσης, όλοι θυμούνται τον αυτοχαρακτηρισμό του Αλέξη Κούγια ως «μοντελοπνίχτη», τους κομπασμούς του ποδηλάτη Χειμωνέτου για την σεξουαλική του υπερδραστηριότητα και άλλους πολλούς μεγάλους εραστές της Ελλάδας.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b