MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΜΕΛΙSSES: Έβγαλαν νέο videoclip με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χ. Μάστορα και την αγαπημένη του! (vid)

Μία ερωτική ιστορία με μεγάλο πάθος και τραγικό φινάλε έχει το videoclip του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES. Πρωταγωνιστές είναι ένα πραγματικό ζευγάρι, ο τραγουδιστής της μπάντας Χρήστος Μάστορας και η τραγουδίστρια Courtney Parker η οποία έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου στο «Party All The Time».

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τα πολυήμερα γυρίσματα έγιναν μέσα στον περασμένο Φλεβάρη και τη σκηνοθεσία υπογράφει το ίδιο το γκρουπ ΜΕΛΙSSES, που με μια ψηφιακή κάμερα στο χέρι απαθανάτισε προσωπικές στιγμές τις οποίες έμπλεξε με «στημένες» σκηνές που προβλέπονταν από το σενάριο, παραδίδοντας έτσι ένα πιο αληθοφανές ταινιάκι μικρού μήκους.

Η ερωτική ιστορία ανάμεσα στον τραγουδιστή του συγκροτήματος Χρήστο Μάστορα και την Courtney έχει καλές και κακές στιγμές, όπως συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια, όμως μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε δυο φορές αυτά που λέμε. «If you leave, don’t come back», της λέει χωρίς να το πιστεύει και χωρίς να φαντάζεται το τραγικό τέλος της ιστορίας τους.

Το συγκρότημα που με την πρώτη δισκογραφική του δουλειά έβγαλε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Κρυφά» και στη συνέχεια έκανε τον δεύτερο δίσκο «ΑΚΟΥ» χρυσό, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τρίτο άλμπουμ!

Η τρυφερή ερωτική μπαλάντα «Έλεγες» (μουσική: ΜΕΛΙSSES, στίχοι: ΜΕΛΙSSES, Μαρία Παπαγεωργίου, Ζώζη Φράγκου) είναι το τραγούδι που μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του νέου δίσκου που δεν θα αργήσει…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/WCMTYQxbppk?list=PLA94D3D38F23127E1″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b