
A
A
H θηλυκή ενέργεια θριαμβεύει την ημέρα αυτή και ξετυλίγει μία θεματολογία που αφορά αποκλειστικά στην ενδυνάμωση της.
Live your soul, not a role… υπογράφει για 4η φορά το φεστιβάλ για τη γυναίκα αποπνέοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα.
Ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.
Την ημέρα της γυναίκας λοιπόν θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εναλλακτικές θεραπείες, αλλά και χορό της κοιλιάς.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Caveman του Rob Becker στο Θέατρο Αθηνών
Για τον Μίκη: Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη στο Μέγαρο Μουσικής
Hot or Not #187: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Νέες σειρές για κάθε γούστο τον Οκτώβριο
5 cozy καφέ για να χαθείς στις σελίδες του βιβλίου σου
Ο Νέος Κόσμος πάλι πλημμυρίζει μουσική – Τι θα ακούσουμε στο φετινό Πάρτι της Στέγης
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην πόλη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 4-5 Οκτωβρίου