MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το… αιχμηρό στήθος της Anne Hathaway απέκτησε λογαριασμό στο Twitter! (video)

Η τούμπα της Jennifer Lawrence ενώ πήγαινε να παραλάβει το όσκαρ της και οι θηλες της Anne Hathaway ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις γύρω από τα Όσκαρ του 2013, επισκιάζοντας ακόμα και τους μεγάλους νικητές του θεσμού. Ίσως να είναι κρίμα, γιατί υπήρχαν αρκετές ωραίες ταινίες, αλλά έτσι είναι η showbiz και πώς να την αλλάξεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μάλιστα, η Anne Hathaway, που ήταν μια από τις μεγάλες νικήτριες του θεσμού με το όσκαρ β γυναικείου ρόλου που κέρδισε επάξια, όντας μάλιστα το απόλυτο φαβορί, βλέπει τώρα να αποκτά λογαριασμό στο twitter μια “δυσλειτουργία” του φορέματος υψηλής ραπτικής που φορούσε στα Όσκαρ.

Συγκεκριμένα, το στενό της φόρεμα- και καθώς έκανε και κρύο- έκανε να διαγράφονται έντονα οι θηλές της ενώ στεκόταν στο κόκκινο χαλί και έδινε συνέντευξη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πλήθος σχολίων σχεδόν από τους πάντες. Ακόμα κι ο Λιάγκας με την Σκορδά ασχολήθηκαν με το θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί λογαριασμός στο Twitter για τις θηλές της διάσημης ηθοποιού, η οποία δεν φαίνεται πάντως να πτοείται από κάτι τέτοια … ατυχήματα της υψηλής ραπτικής.

Είναι άλλωστε πολύ νωπό ακόμα ένα άλλο ατύχημά της με το φόρεμα, που φορούσε χωρίς εσώρουχο στην πρεμιέρα των Αθλίων. Προφανώς η Anne Hathaway πιστεύει ότι η υψηλή ραπτική είναι υπεράνω όλων και το να ρισκάρει ένα ατυχηματάκι για χάρη της δεν είναι και προς θάνατον. Χώρια που πάντα κερδίζει έτσι τεράστια δημοσιότητα- για να πούμε και την αλήθεια. 

 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b