MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η γυναίκα που πούλησε 11 Bugatti Veyron σε ένα χρόνο!

Οι πωλητές των επίσημων αντιπροσωπειών, αποτελούν ένα από τα βασικά γρανάζια των εταιρειών για την εμπορική πορεία ενός μοντέλου. Είναι αυτοί που έχουν άμεση επαφή με τον πελάτη και στόχος τους, είναι να τον πείσουν να αγοράσει το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεται.

Monopoli Team

Στο Λονδίνο, υπάρχει στη κεντρική αντιπροσωπεία της Bugatti, μια πωλήτρια ονόματι Anita Krizsan. Η εν λόγω κυρία, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η κορυφαία στο χώρο της, τουλάχιστον για την περσινή χρόνια. Καθόλου τυχαία άλλωστε, καθώς κατάφερε και πούλησε 11 μονάδες του εντυπωσιακού και πανάκριβου super car, έχοντας τζίρο μεταξύ 16-18 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως ανάφερε και η ίδια, ο μικρότερος πελάτης της είναι ένα νεαρός 19 ετών και ο μεγαλύτερος 70. Για να πείσει κάποιον να αγοράσει μια Veyron, είναι ικανή να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στη Νέα Υόρκη ή τη Ντουμπάι. Φυσικά, έχει επαφές με τους πλουσιότερους ανθρώπου του κόσμου.

Η πιο ακριβή έκδοση που έχει πουλήσει είναι μια Super Sport, αξίας 1,9 εκατομμυρίου ευρώ. Το προηγούμενο μήνα ωστόσο, κατάφερε και πούλησε μια ακόμα Veyron σε ένα σεΐχη, που έχει επενδυθεί σε διάφορα σημεία με χρυσό.

Όσο αφορά το μισθό της, μπορεί η ίδια να μην θέλησε να αναφερθεί, αλλά λογικά πρέπει να έχει ένα πολύ καλό εισόδημα. Με 16-18 εκατομμύρια τζίρο στο «μαγαζί», το αφεντικό δεν πρέπει να την έχει αφήσει… παραπονούμενη!

Λουκάς Παπαλάμπρος

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b