MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Κύριο Ρουβά” έλεγε τον Σάκη η σέξι αστυνομικός της διαφήμισης! (video)

Μπορεί στην διαφήμιση με τα πατατάκια να κάνει κατάχρηση εξουσίας πάνω στο κορμί του Σάκη Ρουβά η σέξι αστυνομικός και να του έφαγε στο τέλος και τα τσιπς, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ ντροπαλή δίπλα στον σούπερ σταρ. Όπως παραδέχεται η Ελίνα Μάλαμα (η ηθοποιός με την στολή της αστυνομίας) του μιλούσε στον πληθυντικό και τον έλεγε κύριο Ρουβά, γιατί έτσι της έβγαινε.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Ήταν μια μέρα για επαγγελματίες και αρκεί να σου πω ότι μιλούσα στον Σάκη στον πληθυντικό. Παρότι μου συνέστησε να τον αποκαλώ Σάκη, δεν μπόρεσα. Μόνο το “κύριε Ρουβά” μου έβγαινε” είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Μάλαμα.

Παράλληλα, όπως δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”, ένιωθε αμηχανία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς δεν είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον τραγουδιστή- θρύλο.

μαλαμα
“Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το ‘τρακ της στιγμής’. Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε”, εξήγησε.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ Ρουβίτσα, αλλά παραδέχεται ότι ο σέξι τραγουδιστής έχει μεγάλη λάμψη.

“Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα”, κατέληξε.

 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b