MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Αγάθωνας θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision!

Ένας μουστάκιας ρεμπέτης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με το τραγούδι “Alcohol is free” κέρδισαν το ελληνικό κοινό και επικράτησαν των υπόλοιπων τριών τραγουδιών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τραγούδι τους “Alcohol is free” θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός. Επιλέχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).

Πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις των Koza Mostra, της Θωμαή Απέργη (“One last kiss”), των Alex Leon feat. Giorgina (“Angel”) και της Αγγελικής Ηλιάδη (“Χίλιες και μία νύχτες”) που διαγωνίστηκαν για το εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού, στη σκηνή του Gazi Music Hall εμφανίστηκαν έξι νικητές της Εurovision σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές. Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic.


 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b