MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
03
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συγκλονιστική δύναμη θέλησης!- Γυναίκα χωρίς χέρια πιλοτάρει αεροπλάνο! (video)

Το “δεν υπάρχει δεν θέλω αλλά δεν μπορώ” ακούγεται πολλές φορές ως κλισέ, που προσπαθεί να καλύψει τις αντικειμενικές δυσκολίες και τα εμπόδια που ορθώνονται απέναντι στις ανθρώπινες επιθυμίες. Κι όμως, υπάρχουν κάποια παραδείγματα ανθρώπων που πραγματικά δείχνουν ότι μπορούν με την δύναμη της θέλησης τους να υπερβούν οποιαδήποτε δυσκολία. Ένα τέτοιο συγκλονιστικό παράδειγμα δίνει η Jessica Cox!

author-image Γιώργος Σμυρνής

H 30χρονη Jessica Cox γεννήθηκε χωρίς χέρια, λόγω μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας. Αυτό τελικά δεν την εμπόδισε να κάνει πράγματα, που άλλοι άνθρωποι δεν τολμούν να κάνουν, έστω κι αν έχουν τα δυο τους χεράκια. Η αξιοθαύμαστη αυτή γυναίκα οδηγεί αυτοκίνητο, παίζει πιάνο και… πιλοτάρει αεροπλάνο. Όλα τα κάνει με τα πόδια της!

Το 2012 παντρεύτηκε τον Patrick, τον πρώην δάσκαλο της στο Ταεκβοντό. Ζουν μαζί στο Tucson, στην πολιτεία της Arizona. Κι όπως λέει το εντυπωσιακό ρεπορτάζ του BBC, η γυναίκα αυτή ταξιδεύει στον κόσμο και δίνει έμπνευση στους ανθρώπους να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους παρά τις δυσκολίες.

Τι να πούμε γι’ αυτήν την γυναίκα; Μπράβο της!


 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Επίκαιρα
Από τον Οκτώβριο μεταμοσχεύσεις σε παιδιά και στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Κέντρο
Επίκαιρα
Αυτές οι 12 παραλίες της Ελλάδας χάνουν τη “Γαλάζια Σημαία” για το 2025
Επίκαιρα
Ποιοι είναι οι 5 βασικοί τύποι ταξιδιωτών που επιλέγουν φέτος τα ελληνικά νησιά;
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Ψυχογιός
Επίκαιρα
Τεχνητή Νοημοσύνη και Εργασία: Ποια επαγγέλματα απειλούνται περισσότερο;
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Επίκαιρα
Οι 10 μεγαλύτεροι σεισμοί της σύγχρονης ιστορίας – Πού κατατάσσεται ο νέος σεισμός της Καμτσάτκα
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Διόπτρα
Επίκαιρα
Βενετία: Αίτημα για αύξηση του τέλους εισόδου ώστε να περιοριστεί η εισροή τουριστών
Art & Culture
Ο επίλογος της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Επίκαιρα
Δυτική Όχθη: Νεκρός ο ακτιβιστής που βοήθησε στο οσκαρικό No Other Land