MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Nestea με γλυκαντικά από το φυτό στέβια Προϊόν της Χρονιάς 2013 (στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι)

Το Nestea, το παγωμένο τσάι που καλωσόρισε πρώτο στην Ελλάδα τα γλυκαντικά από το φυτό στέβια, αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2013, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την κορυφαία εταιρεία ερευνών TNS ICAP.

Monopoli Team

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έρευνα του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα όσον αφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων, με 3.000 καταναλωτές κάθε χρόνο να επιλέγουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Φέτος, και στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι, οι καταναλωτές επέλεξαν το Nestea, επιβραβεύοντας την καινοτομία που έφερε στην ελληνική αγορά.

Για έναν ολόκληρο χρόνο, η επικοινωνία του Nestea θα φιλοξενεί το ειδικό λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2013»*, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν άμεσα την καινοτομία και διευκολύνοντάς τους στη δύσκολη επιλογή ανάμεσα στη μεγάλη προσφορά προϊόντων που διατίθενται στην αγορά.

Το Nestea με 30% λιγότερα σάκχαρα** και θερμίδες κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο, σε τέσσερις δροσιστικές γεύσεις φρούτων, κάνοντας την αρχή για κάτι διαφορετικό. Χάρη στις γλυκαντικές ιδιότητες των φύλλων του φυτού στέβια, ένα ποσοστό της ζάχαρης αντικαταστάθηκε με γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Nestea ακόμα περισσότερο!

* Έρευνα αγοράς του “Προϊόν της Χρονιάς” σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.000 Έλληνες καταναλωτές τον Νοέμβριο του 2012. www.productoftheyear.gr κατ. Έτοιμο Τσάι.

**Από τα περισσότερα ποτά με τσάι και ζάχαρη στην Ελλάδα / Κύπρο.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Η νέα καμπάνια της Answear εστιάζει στην ψυχική υγεία των ανδρών
Εταιρικές Δράσεις
Ivana Grossi: Μια νέα capsule συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα
Εταιρικές Δράσεις
Το Electra Rhythm Athens εγκαινίασε την νέα του εποχή
Εικαστικά
Στο NYX Esperia Palace ανακαλύπτεις το «σχήμα της επιθυμίας»
Αγορές
realme GT 8 Pro: Ένα από τα πρώτα smartphones με Snapdragon 8 Elite Gen 5 στην ελληνική αγορά
Εκδηλώσεις
15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;
Εταιρικές Δράσεις
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας powered by ΔΕΗ
Εταιρικές Δράσεις
Chiesi “We ACT Day” 2025: Περιβαλλοντική ευθύνη σε δράση
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Corfu: Το νέο πολυτελές resort της Hilton υπόσχεται την απόλυτη απόδραση στο Ιόνιο
Εταιρικές Δράσεις
«Έχεις Μήνυμα»: Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της GSK για τους γυναικολογικούς καρκίνους
Εκδηλώσεις
Θεατρικό εργαστήριο για άτομα με άνοια και φροντιστές στο ΚΠΙΣΝ
Εταιρικές Δράσεις
Η δύναμη της πρόληψης στο Avenue Mall – Μια δράση ζωής με το “Άλμα Ζωής”