MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βαμπίρ στο “Βυζάντιο” η καυτή Gemma Arterton (trailer)

Με θρίλερ για βρικόλακες επιστρέφει ο σκηνοθέτης Neil Jordan 20 χρόνια μετά την μεγάλη του επιτυχία “Συνέντευξη με ένα βρικόλακα” με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Tom Cruise. Τώρα οι βρικόλακες επιστρέφουν με την ταινία του Byzantium, μόνο που πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι δύο γυναίκες, η Gemma Arterton και η Saoirse Ronan.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Gemma Arterton, που είχε εμφανιστεί στο Quantum of Solace ως ένα ακόμα σέξι Bond girl, βλέπει την καριέρα της να ανθίζει τον τελευταίο καιρό, καθώς η τελευταία ταινία της, Hansel and Gretel: Witch Hunters, σημειώνει αξιόλογη εισπρακτική επιτυχία. Σε αυτήν η Gemma κάνει τον φονιά μαγισσών, ενώ στο Byzantium παραμένει στον χώρο του υπερφυσικού και στον χώρο των δολοφόνων, αλλά τώρα κάνει ένα φονικό βαμπίρ που πίνει αίμα για να διατηρήσει την αιώνια νεότητά της.

Βέβαια, ο τίτλος δεν αναφέρεται στη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer της ταινίας, το Byzantium είναι το όνομα ενός ξενοδοχείου. Στο πλευρό της Gemma Arterton βρίσκεται η Saoirse Ronan, ως κόρη της κι επίσης βαμπίρ. Μάνα και κόρη σχηματίζουν ένα εξαιρετικά θανατηφόρο δολοφονικό δίδυμο.

 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/A6Y1gKaCltY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
Cine News
«Dexter: Resurrection»: Ο Μάικλ Σ. Χολ επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου serial killer – Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV
Cine News
“Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha (vid)
Cine News
«Τρομεροί γονείς»: Μια νέα οικογενειακή κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»
Cine News
The Bear: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν – Επιστροφή σε γνώριμα μονοπάτια
Cine News
«Οι Αθώοι»: Στον αέρα το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του MEGA
Cine News
Η ωραιοποίηση του ελληνικού καλοκαιριού στο ελληνικό σινεμά – Ευχή ή κατάρα;