Η ποίηση της Κικής Δημουλά ταξιδεύει στην Αγγλία- Εκδήλωση προς τιμήν της ποιήτριας στο Μέγαρο Μουσικής
Εκδήλωση προς τιμήν της Κικής Δημουλά με την ευκαιρία της έκδοσης ανθολογίας ποιημάτων της από την Margellos World Republic of Letters του Yale University Press, σε αγγλική μετάφραση Σεσίλ Ιγγλέση Μαργέλλου και Rika Lesser. Θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 19:00- ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας.

A
A
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η ίδια η ποιήτρια Κική Δημουλά. Επίσης, η Σεσίλ Ιγγλέση Μαργέλλου, η οποία μετάφρασε μέρος των ποιημάτων της στα αγγλικά. Η Μαργέλου έχει ακόμα μεταφράσει έργα του Σελίν και ιδίως το “Ταξίδι στην άκρη της νύχτας” μεταξύ πολλών άλλων, ενώ είναι ακαδημαϊκός στην Ελβετία. Συμμετέχουν στην εκδήλωση, επιπλέον, ο λογοτέχνης Γιάννης Ευσταθιάδης και οι ηθοποιοί Κατερίνα Διδασκάλου και Μαρίνα Ψάλτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στις 29 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 5:30 μ.μ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μετακόμιση: Πώς επιλέγουμε τόπο κατοικίας ανάλογα με τις προτεραιότητες στη ζωή
Πρεμιέρες: Γευστική ιστορία ενηλικίωσης
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;