MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
14
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πανελλήνιος σπουδαστικός αρχιτεκτονικός διαγωνισμός στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, ο Οργανισμός Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί σπουδαστές, οι οποίοι φοιτούν σε προπτυχιακό επίπεδο στις Αρχιτεκτονικές Σχολές και τα αντίστοιχα Τμήματα των Πολυτεχνείων και Πανεπιστημίων της χώρας, να υποβάλουν τις προτάσεις τους, για τη δημιουργία ελαφριάς, προσωρινής κατασκευής στο χώρο του εργοταξίου του Κέντρου Πολτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η κατασκευή θα αφορά στη δημιουργία “Κέντρου Επισκεπτών” (Visitors’ Center), το οποίο θα λειτουργεί ως χώρος παροχής πληροφοριών για το υπό ανέγερση ΚΠΙΣΝ στο Φάληρο.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται στον ένα (1) μήνα και η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 11 Φεβρουαρίου 2013. Στην τελική αξιολόγηση και επιλογή των προτάσεων για βράβευση θα συμμετέχει ο αρχιτέκτονας του ΚΠΙΣΝ, Renzo Piano. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο του 2013.

Δείτε το αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης και όλες τις συναφείς πληροφορίες στον ιστότοπο www.SNF.org.

Διεύθυνση
Λεωφ. Βασ. Σοφίας 86 Α

Τηλέφωνο
210 6840150

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Μαλαματίνα: Ενισχύει τη σχέση της με την κοινωνία και τη νέα γενιά
Εταιρικές Δράσεις
Η Sky και ο Ocean Brown “μπαίνουν” στην Swatch ProTeam
Εταιρικές Δράσεις
ΒΕΝΕΤΗ και Coffee Lab ενώνουν δυνάμεις – Premium καφές και bakery απολαύσεις
Εκδηλώσεις
Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»
Εταιρικές Δράσεις
AXF: Νέα καταστήματα και άνοιγμα στην κατηγορία athleisure
Εταιρικές Δράσεις
efood: Το Revolut Pay ενσωματώνεται στις επιλογές πληρωμής
Εταιρικές Δράσεις
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στηρίζει τις δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου
Εταιρικές Δράσεις
«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής»: Μια νέα εμπειρία στον κινηματογράφο Athinaion Experience Powered by Allianz
Εταιρικές Δράσεις
Το Πατρινό Καρναβάλι ανάβει – και το Bacardi κρατάει το beat
Εταιρικές Δράσεις
Red Bull Basement 2026: Από την Ελλάδα στη Silicon Valley – η επόμενη μεγάλη ιδέα ξεκινά εδώ
Εταιρικές Δράσεις
Drink Once, Think Twice: Η Pernod Ricard Hellas ανοίγει τον διάλογο για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ
Εταιρικές Δράσεις
Η AlterLife πιστοποιείται από τον οργανισμό Great Place to Work