Noel Gallagher: Θα πάω στον Παράδεισο γιατί ο Θεός είναι φαν των Oasis!
Στην Όαση του Παραδείσου πιστεύει ότι θα περάσει την αιωνιότητα ο πρώην κιθαρίστας και βασικός συνθέτης του βρετανικού συγκροτήματος Oasis Noel Gallagher. Ο… Λόγος είναι ότι θεωρεί πως ο Θεός είναι φαν των Oasis. Οπότε θα τον αφήσει να μπει στον Παράδεισο, για να του παίξει το Don’t Look Back In Anger.
A
A
Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει, άλλωστε, τον Noel Gallagher για υπερβολική σεμνότητα. Στο παρελθόν έχει παραλληλίσει τον εαυτό του με τον Θεό, δηλώνοντας: “Το δέχομαι πως είμαι ιδιοφυΐα, όπως είναι και ο Θεός!”
Αυτήν την περίοδο ο Noel Gallagher είναι frontman του συγκροτήματος The High Flying Birds, για τους οποίους πάντως δεν έχει δηλώνει πως ο Θεός είναι ανάμεσα στους οπαδούς τους. Επίσης, έχει τακτοποιηθεί, καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε με την Sara McDonald, 40 ετών, ενώ είναι πατέρας 3 παιδιών.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί η Ηρώ Μπέζου και ο Χρήστος Θάνος συνεργάζονται για έβδομη φορά;
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Τι είναι και πώς μπορούν να βελτιωθούν τα συμπτώματα
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2