MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ζάππειο!

Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται στο Ζάππειο, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, όπου η παράδοση συναντά την ιστορία, 7 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου, από το Σύλλογο Φίλων του Ζαππείου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο Ζάππειο το “Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό”, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητες εκπλήξεις, παρέα με το ξωτικό του δένδρου, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας ,τρενάκι, τραμπολίνο, και πολλά άλλα παιχνίδια για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι μικροί μας φίλοι. Face Painting, δωρεάν, στο οποίο συνδυάζεται η ψυχαγωγία με την δημιουργικότητα, Σκιτσογράφος, όπου τα παιδιά θα αποτυπωθούν μαζί με το αγαπημένο τους χόμπυ, ζογκλέρ, ζωντανή μουσική, και κουκλοθέατρο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συμπληρώνουν το μαγευτικό τοπίο.

Πέρα από το παιχνίδι υπάρχει στο περίπτερο του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου και το «εργαστήρι ιστορίας», όπου τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν το παζλ της ιστορίας του Ζαππείου, να ακούσουν και να μάθουν τη ζωή και το έργο των εθνικών ευεργετών σαν παραμύθι, να ζωγραφίσουν, « εργαστήρι ζαχαροπλαστικής», όπου τα παιδιά μπορούν να παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα, να φυτεύσουν στους κήπους του Ζαππείου, να ξεναγηθούν και να κατασκευάσουν μόνα τους οικολογικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου έχει φροντίσει για όλη την οικογένεια, καθώς οι μεγαλύτεροι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, από τους υπαίθριους πωλητές και να γευθούν ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας.

Την γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν, οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και οι επαγγελματίες Chef, όπου θα προσφέρουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες καθώς θα αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους για επιτυχημένες γιορτινές συνταγές.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 10.00 μέχρι 22:00 και Σαββατοκύριακα & αργίες
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 210639 & 210 3223509 εσωτ. 2

 
 
 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
Εκδηλώσεις
Μαγευτικές μελωδίες από την Ελλάδα και τον Πόντο: Μία μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο στο Ελληνικό
Εκδηλώσεις
«Ορέστεια», Dhafer Youssef live, αυλαία για τα ODYSSEY pool parties - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Βιβλία
Από τα ράφια… στις προθήκες: Ξενάγηση για το ευρύ κοινό στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Εκδηλώσεις
Ο Μίνως Μάτσας ενώνει κόσμους στο Ηρώδειο, ο "ονειροπόλος" APON κλείνει το tour του στην Τεχνόπολη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ο Πάνος Βλάχος με 'χωρίς πρόγραμμα' στο Θέατρο Βράχων, ο Κωνσταντής Πιστιόλης στήνει ένα γλέντι στην Τεχνόπολη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #184: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Plisskën, Off The Hook Festival, η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - Όσα δεν θες να χάσεις αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: 10 δωρεάν εκδηλώσεις αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
15 μεγάλες συναυλίες που θα ζήσουμε το φθινόπωρο στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Το Plisskën Festival στην Πειραιώς 260, το Off The Hook Festival στο ΟΑΚΑ - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη