MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
01
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ματαίωση παραστάσεων 15 και 16/12, Κοκκινοσκουφίτσας και Μαγικού Αυλού στη Λυρική

Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας “Η Κοκκινοσκουφίτσα” και της όπερας “Ο μαγικός αυλός”, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού. Ανακοινώνεται ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας Η Κοκκινοσκουφίτσα και της όπερας Ο μαγικός αυλός, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού.

Monopoli Team

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 που ματαιώνονται, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους, είτε να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των παραστάσεων, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των εορτών και παρά την εκφρασμένη επιθυμία του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Θεάτρου.
H Εθνική Λυρική Σκηνή, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από τις πρόσφατες περικοπές του προϋπολογισμού της, καθώς και από τις ματαιώσεις των παραστάσεων, βεβαιώνει το πολυπληθές κοινό της ότι εμμένει πάντα στους στόχους της και την ποιοτική ανέλιξη του λυρικού θεάτρου».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ξανά sold out το “Άνθρωποι και Ποντίκια” του Βασίλη Μπισμπίκη – Άνοιξε η προπώληση για νέες ημερομηνίες
Θεατρικά Νέα
Γιώργος Κουμεντάκης: Για 4η θητεία στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Θεατρικά Νέα
Κλειστά τα θέατρα το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
Θεατρικά Νέα
Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου: Η νέα κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τη «Locandiera» του Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης
Θεατρικά Νέα
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Εκδηλώσεις
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Αφιέρωμα
Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Art & Culture
Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Art & Culture
Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Art & Culture
Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές