To “όνειρο” που έκανε τον Γιώργο Λιανό να τρέμει!
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιανού λέγεται “όνειρο” και είναι σε στίχους Μιχάλη Φάβιου και μουσική Κώστα Σέγγη. Ο ίδιος ο τραγουδιστής με αρκετό μελοδραματισμό, είναι η αλήθεια, περιγράφει την πρώτη επαφή του με το κομμάτι, που του έφερε ένα τρέμουλο στο στομάχι και τον έκανε να νιώσει ότι κάτι σημαντικό υπάρχει σε αυτό το δημιούργημα.
A
A
“Αυτό το κομμάτι ήρθε στα χέρια μου πριν από κάποιους μήνες και ενιωσα αυτό το τρέμουλο στο στομάχι που νιώθεις ότι έχεις ανακαλύψει κάτι πολύ σημαντικό, κάτι άξιο λόγου. Ένα τραγούδι που έχει κάτι να πει στον καθένα μας, είτε για κατι που αγνοήσαμε στη ζωη μας,ειτε για αυτο που χανουμε σιγα σιγα στις μερες μας ανημποροι να αντιδρασουμε.” δηλώνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.
Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε ">εδώ για να κρίνετε αν ο ενθουσιασμός του καλλιτέχνη και τηλεοπτικού παρουσιαστή είναι δικαιολογημένος ή όχι.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο