MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εργαστήριο Τεχνών για παιδιά και εφήβους στο θέατρο Θεμέλιο

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «Θεμέλιο» μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Εργαστήριο Τεχνών το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Στο εργαστήριο αυτό θα διδάσκονται μαθήματα υποκριτικής, χορού, ιστορίας θεάτρου και κοστουμιού, διασκευής προσώπου αλλά και μαθήματα φωτογραφίας,κατασκευής κούκλας και θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους.

Σκοπός του Εργαστηρίου Τεχνών του Θεάτρου Θεμέλιο είναι να προωθήσει τη δημιουργική απασχόληση και να την εντάξει μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων. Γιατί όλοι μπορούν να εκφραστούν μέσω της Τέχνης ανεξάρτητα από ηλικία και επάγγελμα.

Διδάσκοντες:  Έντα Δημοπούλου (ιστορία θεάτρου-κοστουμιού,διασκευή προσώπου), Θανάσης Κουρλαμπάς (υποκριτική), Ευγενία Μαραγκού (υποκριτική), Νερίνα Ζάρπα (χορός), Νικόλας Αναστασόπουλος (θεατρικό παιχνίδι), Γιώργος Μαρινάκης (φωτογραφία), Ελένη Βλαστάρα (κατασκευή κούκλας).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.themeliodrama.gr ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Εργαστηρίου Τεχνών στο τηλέφωνο 210 8643310 από τις 5μ.μ.ως τις 8.30μ.μ. .

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ισμήνη: Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Arroyo και ειδική προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Θεατρικά Νέα
Γέρμα (η ανεκπλήρωτη): Ειδική τιμή εισιτηρίων για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Θεατρικά Νέα
Οι πιο ξεχωριστές Βάκχες φέτος στην Επίδαυρο: Οι Tiger Lillies συναντούν τον Javor Gardev
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Βάλαρης και η Κατερίνα Διδασκάλου μιλούν για τον «Γλάρο» – και τις ματαιώσεις της εποχής μας
Θεατρικά Νέα
«Το πάρτυ της ζωής μου» επιστρέφει για 5η και τελευταία χρονιά – Η προπώληση ξεκίνησε
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Οι Καρέκλες»
Εκδηλώσεις
ΜΠΙΖΖΖ… 2026: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens Theatre Festival 2025, έρχονται στο Επί Κολωνώ
Θεατρικά Νέα
Η ΕΛΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα με τη «Συμφωνία του Αθλητή»
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Θεατρικά Νέα
Άγριος Σπόρος: Η παράσταση της Σοφίας Καραγιάννη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Εγώ θα σας τα πω: Μια νέα, αιχμηρή επιθεώρηση σε καλοκαιρινή περιοδεία - Προσφορά εισιτηρίων για τον Μάρτιο