Ντουέτο της Rihanna με τους Coldplay στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών
Μαζί στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών αγώνων στις 9 Σεπτεμβρίου θα εμφανισθούν η Rihanna και οι Coldplay. Η pop τραγουδίστρια και η ροκ μπάντα θα τραγουδήσουν μαζί το κομμάτι συνεργασίας τους Princess of China από το album των Coldplay Mylo Xyloto.
A
A
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την ίδια την τραγουδίστρια, αν και υποτίθεται ότι πρέπει να τηρηθεί μυστικότητα για την τελετή λήξης από τους διοργανωτές, η Rihanna θα ανέβει στην σκηνή και θα τραγουδήσει δικά της κομμάτια. Στο τέλος του προγράμματός της θα μπουν οι Coldplay και μαζί με την τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados, θα τραγουδήσουν το κομμάτι Princess of China.
Το πολύ σημαντικό αυτό ντουέτο θα είναι κομμάτι μιας πολύ φαντασμαγορικής τελετής λήξης, με θέμα την γη, τον αέρα, το νερό, την φωτιά και τον πάγο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Δημήτρης Μυστακίδης για μια τελευταία φορά στον Σταυρό του Νότου
Θες να μάθεις πόσο στρες έχεις; Η Uber παρουσιάζει το «Στρεσόμετρο»
Ο Bryan Adams το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη – Η προπώληση ξεκίνησε
Αλλάζει τίτλο το viral τραγούδι της Μαριάνας Κατσιμίχα, μετά από επιθυμία του γιου του Χατζιδάκι
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης – Συναυλία για την ειρήνη στη Λυρική Σκηνή
Η ΕΛΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα με τη «Συμφωνία του Αθλητή»
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Η «Αφροδίτη» του Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα