Ήβη Αδάμου: Τραγούδησε το “La la love” στο gay pride της Στοκχόλμης!
Το τραγούδι, με το οποίο πήρε μέρος στην Eurovision, το La la love, τραγούδησε για την τιμή των gay στη Σουηδία η σέξι Κύπρια τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου.

A
A
Η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στις εκδηλώσεις του gay pride στην Στοκχόλμη. Με το “LaLa Love” η τραγουδίστρια άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων στην σκηνή την Πέμπτη 2 Αυγούστου. Στην εκδήλωση πήραν μέρος και άλλοι αστέρες της φετινής Eurovision, όπως η νικήτρια του διαγωνισμού Loreen και οι εκκεντρικοί Ιρλανδοί Jedward. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη των gay για το θεσμό της Eurovision.
Με το διεθνή όρο gay pride είναι γνωστή μία σειρά εκδηλώσεων που μπορεί να περιλαμβάνουν από απλές συγκεντρώσεις μέχρι παρελάσεις, άρματα και πάρτυ, οι οποίες αποτελούν φεστιβάλ εορτασμού της κουλτούρας των Λεσβιακών, gay, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών ατόμων.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/SajOMH5hN44″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο