Scarlett Johansson: Θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός!
Στον δρόμο να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός βρίσκεται η καυτή Scarlett Johansson. Η 27χρονη ηθοποιός, για να πάρει μέρος στο sequel της τεράστιας επιτυχίας “οι Εκδικητές” εκτιμάται ότι θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. δολαρίων. Αυτό θα την φέρει στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών, καθώς θα ξεπεράσει τα 19 εκατ. δολάρια που έλαβε η Angelina Jolie για την ταινία The Tourist.
A
A
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η Scarlett θεωρείται το πιο καυτό αστέρι του Hollywood και η παραγωγή των Εκδικητών είναι διατεθειμένη να ξοδέψει τεράστια ποσά για να την κρατήσει στο καστ του sequel. Η παραμονή της ηθοποιού θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ελκυστικότητας της ταινίας, τόσο στο σέξι κομμάτι, όσο και σε αυτό της ιστορίας, ενώ και οι κριτικοί κινηματογράφου την λατρεύουν.
Ακόμη, θα λάβουν αυξήσεις της τάξης του 50% οι πρωταγωνιστές Robert Downey Jr, Chris Hemsworth και Jeremy Renner. Υπάρχουν περιθώρια, άλλωστε, για τέτοια οικονομικά ανοίγματα, αφού η πρώτη ταινία σημείωσε εκπληκτική κερδοφορία, μπαίνοντας έτσι στο τοπ 3 των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών (με 1,45 δισ. δολάρια)!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή