Carrie Underwood: Το “κέρατο” της έκανε καλό!
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο. Στην περίπτωση της Carrie Underwood αυτό που δεν την σκότωσε, αλλά την έκανε δυνατότερη, ήταν η απιστία του πρώην συντρόφου της.

A
A
Η τραγουδίστρια της country, που είναι τώρα παντρευμένη με τον πρωταθλητή του χόκεϋ Mike Fisher, παραδέχεται ότι ο προηγούμενος σύντροφός της την κεράτωνε. Αλλά αυτό, θεωρεί η 29χρονη τραγουδίστρια, δεν ήταν κάτι κακό. Αντίθετα, την ωφέλησε, γιατί την έκανε να προχωρήσει μπροστά και να νιώσει δυνατότερη.
Τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας. Κι όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν πώς έμαθε ότι ο σύντροφός της ήταν άπιστος, η τραγουδίστρια απάντησε γελώντας: “Μου το είπαν οι φίλοι του. Είχε απαίσιους φίλους!”
Πες το ψέματα! Κάνε φίλους να δεις καλό!
Η Carrie Underwood έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στην τέταρτη σεζόν του “American Idol”. Είναι παντρεμένη με τον Mike Fisher από τον Ιούλιο του 2010.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Family Weekend: 4 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Δροσερές στάσεις για spritz, γεύσεις και καλή παρέα
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 2-3 Αυγούστου
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Οι παραστάσεις συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος