“Let’s share party”, στο νέο στέκι Εξαρχείων “Drugstore”
Το Drugstore μας προσκαλεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου να ανταλλάξουμε βιβλία, cd, ρούχα, dvd και ό,τι άλλο θέλουμε, και να κάνουμε party, στο νέο στέκι των Εξαρχείων.
A
A
Με πνεύμα αλληλεγγύης, όπως ορίζει η εποχή, από Δευτέρα έως Τετάρτη, πηγαίνουμε στο Drugstore πράγματα που δε χρειαζόμαστε άλλο, πράγματα που αγαπάμε και μας έδωσαν χαρά και θέλουμε να τα ανταλλάξουμε. Όσοι φέρουν αντικείμενα, θα έχουν δικαίωμα να πάρουν αντίστοιχο αριθμό αντικειμένων.
Δεν θα λείψουν και τα δώρα: Βιβλία από τις εκδόσεις «Οδός Πανός», “Life” – η αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς από τη σειρά Laternative και τις εκδόσεις Το Ροδακιό, χειροποίητα t-shirts A2L, χειροποίητα κοσμήματα, αναμνηστικά από την ταινία Hugo από την UIP, dvd από την Odeon και cd από την Universal Music θα κληρωθούν για όσους συμμετάσχουν στην ανταλλαγή.
To πάρτυ ξεκινά στις 23:00
Διεύθυνση
Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Παρυφές Εξαρχείων
Τηλέφωνο
211-4015779
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν: Η Ηρώ Σαΐα στο Θέατρο Άλσος
ArtCinema Hydra – second edition: Για τρεις ημέρες η Ύδρα γέμισε τέχνη
Φθινοπωρινή ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ
Το Σόι Σου: Η πιο feel-good τηλεοπτική κωμωδία επέστρεψε – και ήταν όλα όσα περιμέναμε
Ο Γιάννης Κότσιρας με ανανεωμένο πρόγραμμα στον Σταυρό του Νότου
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα;
Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου νιώθει… πιο hot από ποτέ και μιλά για την εμμηνόπαυση
Στην πρόβα: «Κουζίνα» στο θέατρο Κιβωτός – Γεύση εργασιακού μεσαίωνα