MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πανηγύρι της αγάπης στο Σύνταγμα

Από τις 10 έως τις 12 Απριλίου στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα πραγματοποιείται bazaar με κατασκευές από νέα άτομα με ειδικές ανάγκες, που απασχολούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης “Το Εργαστήρι”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το Πανηγύρι της Αγάπης διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1996 και είναι μια μεγάλη, πολυσυμμετοχική ανοιξιάτικη γιορτή που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες συνανθρώπους, να αφυπνίσει συνειδήσεις και να εκμαιεύσει την αγάπη και τη συμμετοχή όλων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλει την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες  και συγχρόνως να υπενθυμίσει ότι τα άτομα με νοητικά προβλήματα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη. Παράλληλα να ενισχύσει το πρόγραμμα κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα εξασφαλίσει τη φροντίδα των νέων όταν θα έχουν μοιραία στερηθεί τη φυσική παρουσία και το αγκάλιασμα των γονιών τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των αξιόλογων χειροτεχνημάτων που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι απασχολούμενοι νέοι και να κάνουν καλές και έξυπνες αγορές.

Στο παζάρι θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες από 5 έως 10 €, υφαντά χαλιά με 15 €, ρούχα, διακοσμητικά, κεραμικά, σπιτικές λιχουδιές και ζυμαρικά.

Ακόμη θα βρείτε προϊόντα όπως παιδικά και γυναικεία ρούχα, και πασχαλινές συνθέσεις δώρου με ποτά σε καλάθια από μεγάλες εταιρείες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Επίσης, μια πλούσια λαχειοφόρος αγορά περιμένει τους επισκέπτες με πολλά χρήσιμα δώρα.

Ημέρες: 10 έως 12 Απριλίου
Ώρες: 09:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y_FMkkwvDTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Αγορές
Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη φετινή σου λαμπάδα;
Αγορές
Ψάχνεις (ακόμα) πασχαλινά δώρα; 8 πρωτότυπες ιδέες από αγαπημένα brands
Αγορές
Πασχαλινά bazaar και markets στην Αθήνα: Πού θα βρεις τα πιο ξεχωριστά δώρα
The Art of Life
Η Barbour παρουσιάζει τη συλλογή Icons SS26 μέσα από το “ICONS in Bloom” στο Golden Hall
The Art of Life
Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
Αγορές
The Meet Market #EasterEdition 2026 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές
Αγορές
Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
Αγορές
Funky Buddha «The Escape»: Η καμπάνια που επαναπροσδιορίζει το urban getaway
Αγορές
Νέα κολεξιόν VAKKO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026: Ακολουθώντας τη διαχρονική κομψότητα
Αγορές
realme 16 Pro+: Το smartphone που μετατρέπει την καθημερινότητα σε δημιουργία