Εβδομάδα μόδας με έκθεση φωτογραφίας
Στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί 17-20 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, διοργανώνεται η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Snapshots of Greek Fashion Photographers”, στην οποία συμμετέχουν 11 κορυφαίοι Έλληνες φωτογράφοι οι οποίοι επιλέγουν την αγαπημένη τους φωτογραφία μόδας από το portfolio τους για φιλανθρωπικό σκοπό.
Monopoli Team
16.03.2012
A
A
Η Athens Xclusive Designers Week, έχοντας ως κύριο στόχο την ενίσχυση και προβολή της ελληνικής μόδας, παρουσιάζει τις φωτογραφίες των σημαντικότερων σύγχρονων Ελλήνων φωτογράφων:
Coutayar Κώστας, Αυγούλης Κώστας, Βρεττός Τάσος, Γεωργούσης Bill, Δεσύπρη Μάρα, Κατσανάκης Γιώργος, Κρίκης Θανάσης, Μπουρνιάς Γιάννης, Παπαδόπουλος Νίκος, Σκουλός Δημήτρης, Τσατσάνη Κατερίνα, τα οποία θα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, η 11η AXDW θα ολοκληρώσει τα fashion shows με μία εκδήλωση στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων που στηρίζει η «Γραμμή με Αγάπη», που δημιουργήθηκε από την κοινωνική εκπομπή της Μαρί Κυριακού «Με αγάπη».
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο album
Οι The Speakeasies Swing Band για ένα xmas Party στον Σταυρό του Νότου
Diane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Χριστούγεννα στο Θέατρο #4: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών