MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το νέο ραντεβού με το Global Battle Of the Bands Greece

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Global Battle Of the Bands Greece έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή PassPort στον Πειραιά και σε αυτόν συμμετείχαν 10 μπάντες, 8 από την Αττική και 2 από την Πελοπόννησο.

Monopoli Team

Το κοινό συμμετείχε ενεργά ψηφίζοντας τον καλύτερο ενώ είχε την ευκαιρία να απολαύσει 18 νέες αυθεντικές συνθέσεις σε μία συναυλία. Οι μπάντες τα έδωσαν όλα και η απόδοσή τους στην σκηνή έκανε τα πράγματα αρκετά δύσκολα για την κριτική επιτροπή (Γιάννης Αζιμάνογλου, Κάτια Γκονζάλεζ, Σπύρος Αρώνης), που μαζί με το κοινό ψήφισε και αποφάσισε για τις μπάντες που θα «μονομαχήσουν» ξανά στην τελική φάση που θα γίνει στα τέλη Απριλίου.

Ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του GBOB, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο Βουκουρέστι, με έπαθλο πακέτο συνολικής αξίας 100.000 δολαρίων!

Οι μπάντες που προκρίθηκαν, είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Jammaroots and the Oscillators, Project Zeroed, Sun Rain In Life και Touch. Μαζί με τους Bound Affairs, Fly By Wire και Stonebringer που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο, είναι οι πρώτοι 7 που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον Τελικό.

Ο επόμενος προκριματικός γύρος θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Αυτή τη φορά το GBOB κατεβαίνει στο Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στο «KooKoo», με δέκα νέες μπάντες να μπαίνουν στην μάχη της πρόκρισης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο
Έξοδος
Νίνα Λοτσάρη – Rosanna Mailan στο Baraonda Music Hall
Μουσικά Νέα
Το Stages A/LIVE παρουσιάζει τους Last Drive στο Gagarin 205
Μουσικά Νέα
Weval: Το εκρηκτικό ντουέτο της σύγχρονης electronica για μια βραδιά στο Universe
Μουσικά Νέα
Joep Beving: Ο πιανίστας–φαινόμενο του μινιμαλισμού για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Η Patti Smith για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού