Σοκάρει η Janet Jackson: -Είδα κοκαΐνη πρώτη φορά στα 11!
Αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε Janet Jackson στην τηλεοπτική εκπομπή του Anderson Cooper. Η αδερφή του Michael Jackson παραδέχθηκε ότι σύχναζε ήδη από τα 11 στα φημισμένα πάρτυ του Studio 54 στη Νέα Υόρκη. Κι ότι σε αυτή την τρυφερή ηλικία είδε για πρώτη φορά ανθρώπους να κάνουν χρήση σκληρών ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

A
A
Επειδή ήταν μικρή και αφελής, η 11χρονη τότε Janet- όπως παραδέχθηκε- δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε: “Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι έβαζαν αλεύρι στη μύτη τους. Ήταν το πιο ηλίθιο πράγμα!” παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.
Η Janet Jackson μίλησε και για το μυστικό γάμο που έκανε στα 18 της με τον τραγουδιστή James DeBarge:
“Ήμουν 18…Ήμουν σε μία σχέση, κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν παντρεμένη…” δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία ομολόγησε ότι ο γάμος της είχε πολλά προβλήματα, εξαιτίας του εθισμού του συζύγου της στα ναρκωτικά. “Δεν είναι μυστικό. Όλοι ξέρανε ότι (ο James) είχε θέματα εκείνη την περίοδο με τα ναρκωτικά. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί 18 ετών. Ήμουν ακόμα μωρό” τόνισε η Janet Jackson.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Angelika Dusk στήνει στη Γαλιάντρα ένα 80s party ανοιχτό για όλους
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Υπουργείο Πολιτισμού: Ενισχύει την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα
Οι Burger project στον Κήπο του Μεγάρου με ένα ξέφρενο πάρτι για όλη την οικογένεια
Το Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια δωρεάν συναυλία στο Ηρώδειο
Τα μάτια στη Γάζα: Παλαιστίνιοι, Ισραηλινοί και Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια εκδήλωση στην Τεχνόπολη
Το Official Pre-Primer Event είναι γεγονός – Με headliners τους Francis Mercier και Nitefreak
Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει… μπουμ στον Κήπο του Μεγάρου
Fallen Trees: Ένα θεατρικό φεστιβάλ για το περιβάλλον στο Άλσος Γαλατσίου με δωρεάν είσοδο
Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη για μια καλοκαιρινή συναυλία