MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο art shop στην γκαλερί Σκουφά

Ένα νέο art shop είναι πλέον διαθέσιμο στην γκαλερί Σκουφά με την ονομασία “Skoufa Upstairs Art Shop”. Φιλοξενεί μικρά αντικείμενα τέχνης από νέους και παλαιότερους, έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, σε τιμές που ξεκινούν από 40€.

Monopoli Team

Τα έργα που επιλέγονται είναι εικαστικά και διακοσμητικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρα ή για το σπίτι ή το γραφείο. Επίσης, περιλαμβάνονται χειροποίητα γλυπτά και εικαστικές κατασκευές από υλικά όπως το μάρμαρο, ο μπρούτζος, η πέτρα, το ασήμι, το plexiglass και το ξύλο καθώς και φωτογραφίες. Μερικά παραδείγματα είναι:

Μεταξοτυπίες μικρών διαστάσεων του Σωτήρη Σόρογκα, σχέδια του Μίνου Αργυράκη, μαρμάρινα καραβάκια και άλλα χρηστικά του Πέτρου Μαρμαρινού, κεραμικά γλυπτά της Κλειώς Μακρή, κεραμικά δώρα της Βούλας Μιχαλητσιάνου, πρωτότυπα μαρμάρινα γλυπτά του Νίκου Μπένου, καραβάκια από μπρούτζο και αλουμίνιο του Καλαφάτη, και άλλα χρηστικά μικρογλυπτά όπως βιβλιοστάτες της Μαρίας Βασιλάκη και κατασκευές γνωστών ζωγράφων όπως σπιτάκια του Νίκου Αγγελίδη και σιδερένια χρωματιστά γλυπτά του Μιχάλη Αμάραντου.

Ο νέος χώρος της γκαλερί στον πρώτο όροφο του κτιρίου έχει διαμορφωθεί από φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το σίδερο, το γυαλί και το τσιμέντο, που δένουν μεταξύ τους αρμονικά, σε ένα απλό αλλά μελετημένο αποτέλεσμα.

Σκουφά 4, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3643025
Website: www.skoufagallery.gr

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Σάββατο 10:00-15:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 17:30-21:00

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b