MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρίζουν τα κόκαλα του Ολίβιε!- Ο Τρύφων Σαμαράς στο θέατρο!

Από την κομμωτική και τους Fab Five στο θέατρο… Ο διάσημος κομμωτής Τρύφων Σαμαράς αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Ο γνωστός κομμωτής αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Γιώργος Βάλαρης και θα εμφανισθεί στο θέατρο Αθηνά σε ένα ρόλο, τον οποίο πέρσι ερμήνευε ο Νίκος Μουτσινάς. Μαζί του θα είναι και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, στον ρόλο που το καλοκαίρι ενσάρκωνε η Αθηνά Οικονομάκου. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και οι συνάδελφοί του λένε τα καλύτερα. Η ηθοποιία όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Star Channel “Πρωινή Μελέτη”, ήταν το απωθημένο του και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το ικανοποιήσει. Δεν θεωρεί ότι είναι ηθοποιός, όπως παραδέχθηκε με σεμνότητα, αλλά κομμωτής. Επίσης, ομολόγησε ότι έκανε μικρός προσπάθειες να παίξει, αλλά κατάλαβε πως δεν είχε ταλέντο και το εγκατέλειψε για την κομμωτική, που έδινε και πιο σοβαρές εγγυήσεις επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τώρα, τι άλλαξε και ο κάποτε “ατάλαντος” Τρύφωνας έγινε ικανός πλέον να ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι; Προφανώς η μεγάλη του αναγνωρισιμότητα, λόγω των συνεχών του εμφανίσεων στα τηλεοπτικά πλατό. 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου: Η νέα κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τη «Locandiera» του Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης
Θεατρικά Νέα
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Εκδηλώσεις
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Αφιέρωμα
Παραστάσεις για όλη την οικογένεια
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Art & Culture
Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Art & Culture
Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Art & Culture
Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Θεατρικά Νέα
Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, της Άλκης Ζέη για 3η σεζόν στο Θέατρο Μεταξουργείο