MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μειώνουν τις τιμές εισιτηρίων οι Mogwai- Επιστρέφεται η διαφορά σε όσους ήδη έχουν αγοράσει!

Το εισιτήριο για τις συναυλίες των Mogwai σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στα 28 ευρώ, ενώ δικαιούνται επιστροφή της διαφοράς όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι Mogwai, το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, που αναμένεται να συναρπάσει με τις δύο του εμφανίσεις σε Αθήνα (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, Fuzz Club με τους KWOON) και σε Θεσσαλονίκη (Σάββατο 22 Οκτωβρίου, Block 33, Θεσσαλονίκη με τους ACCRA MINOA), αντιλαμβανόμενο την κατάσταση που επικρατεί στην Eλλάδα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποφάσισε να παραιτηθεί από μέρος της αμοιβής του ώστε από κοινού με την εταιρεία παραγωγής Spicy Entertainment, να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου στα 28 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Όσοι ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια των 30, 33 και 35 ευρώ, θα μπορούν από το ταμείο των χώρων την ημέρα της συναυλίας, να ανταλλάσσουν το εισιτήριο τους με το νέο μειωμένο και να τους καταβάλλεται η διαφορά.  Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει για μία ακόμα φορά την ιδιοσυγκρασία του συγκροτήματος, σε σημαντικά κοινωνικά θέματα. Έχοντας επίγνωση για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, δεν θέλουν να στερήσει από κανένα φαν τους, την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν, σε κάθε live τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚραυγή για το αύριο, της Μπέρρυς Ναχμίας από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια12.09.2018

Οι Mogwai, το μοναδικό συγκρότημα που ποτέ δεν δίστασε να εκφέρει την άποψη του και με τη μουσική του πορεία και μόνο, μονοπωλεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια το ενδιαφέρον της παγκόσμιας post-rock μουσικής κοινότητας, αποφασίζει να μειώσει την αμοιβή του αποκλειστικά για τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTogether, so Far so Close: Έκθεση στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών12.09.2018

Μία κίνηση ματ σε πολύ δύσκολους καιρούς, όπου οι καλές μουσικές παραγωγές συρρικνώνονται και είναι ελάχιστες οι δυνατότητες για το Ελληνικό κοινό να απολαμβάνει συγκροτήματα του βεληνεκούς και τις αξίας των Mogwai.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b