MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tony Bennett: “Η Lady Gaga θα γίνει ο νέος Elvis!”

Ο Elvis Presley ήταν ο Βασιλιάς! Σύμφωνα με τον Tony Bennett o θρόνος του έχει ήδη διάδοχο, με Βασίλισσα αυτή τη φορά. Και η διάδοχος της Αυτού Υψηλότητος δεν είναι άλλη από τη Lady Gaga!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόσφατα o Tony Bennett, τραγουδιστής με καριέρα έξι δεκαετιών, κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με την Lady Gaga για το ντουέτο “The Lady Is A Tramp” συνέκρινε τη διάσημη pop star με τον Elvis Presley! Δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχω συναντήσει πιο ταλαντούχο άνθρωπο στην ζωή μου. Νομίζω ότι θα γίνει το ίδιο διάσημη με τον Elvis Presley.”

Το album “Duets II” του Tony Bennett θα περιλαμβάνει και την τελευταία ηχογράφηση της Amy Winehouse μαζί του.

Πάντως, νομίζω πως ο Σόλωνας θα έλεγε στον Bennett “Tony, μηδένα προ του τέλους μακάριζε“. Γιατί τον Elvis, πολλά χρόνια μετά το θάνατό του, πάρα πολλοί fans νόμιζαν ότι τον είδαν κάπου ζωντανό! Και το ότι είχε σκηνοθετηθεί ο θάνατός του ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αστικούς μύθους, που οφείλεται, νομίζω, στην αγάπη του κοινού του και στο γεγονός ότι αδυνατούσε να αποδεχθεί πως ο “Θεός” του ή ο “Βασιλιάς” είναι νεκρός.

[iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/wagn8Wrmzuc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Μουσικά Νέα
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του