
Monopoli Team
14.06.2011
A
A
Με δεδομένο ότι “όλα είναι μες στο μυαλό”, τριάμισι χρόνια μετά – με αφορμή το νέο του CD – ο Νίκος Καρβέλας επιστρέφει με ένα πάρτι για… πάρτη μας!
Εντεκα νέα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα που θα μπορούσαν να έχουν ως γενικό τίτλο: “μαζί τα… γράψαμε!”.
Εντεκα τραγούδια σε μουσική και στίχους του ιδίου: επτά ολοκαίνουργια τραγούδια σε rock ήχο και τέσσερις διασκευές παλαιότερων επιτυχιών, των κλασικών και αγαπημένων από όλους τραγουδιών του “Καλοκαιρινές διακοπές”, “Νάντια”, “Βλάκα” και “Ποτέ μη λες ποτέ”, που τα ξανασυντάμε σε νέες υπέροχες ενορχηστρώσεις που θα μας κάνουν να τα αγαπήσουμε ξανά!
Το ομώνυμο τραγούδι “Όλα είναι μες στο μυαλό”, σε ντουέτο με τον Λάκη Παπαδόπουλο, αποτελεί την πλέον ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Ανδρομάχη του Ευρπίδη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα σε καλοκαιρινή περιοδεία
Μέρες ολόκληρες στα δέντρα, της Μαργκερίτ Ντυράς για 2η σεζόν στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ
Ιφιγένεια /Βορά: Ο μονόλογος σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου στην Πειραιώς 260
Οι Green Day τα έσπασαν στο EJEKT – Οι έφηβοι εαυτοί μας επιτέλους ανταμείφθηκαν
Γιώργος Νταλάρας – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δύο μόνο φωνές μπορούν να σώσουν το τραγούδι
Το «Ημερολόγιο» του Χρήστου Θηβαίου στην ταράτσα του Λαμπέτη
Θέατρο Μπέλλος: Με δύο επαναλήψεις και μια νέα παραγωγή- στοίχημα τη νέα σεζόν
Ο Αλέκος Βρέτος με Mediterranean Jazz Vibes στον Κήπο του Μεγάρου
Ο Tigran Hamasyan φέρνει το ομορφότερο έργο του στο Λόφο Φιλοπάππου