Monopoli Team
12.02.2011
A
A
- H βραβευμένη χοροθεατρική ομάδα RootlessRoot (Λίντα Καπετανέα και Jozef Fruček) μετά από πλήθος παραστάσεων ανά την Ευρώπη, παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη τη νέα τους παράσταση “Eyes in the Colors of the Rain” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
- Μία συγκινητική έκθεση από τον Κώστα Μπαλάφα, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες εκπροσώπους της ανθρωπιστικής φωτογραφίας κατά τη μεταπολεμική περίοδο, με θέμα την αντίσταση στην Ήπειρο φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη.
- Η Elisabeth Kontomanou , βαδίζει εδώ και χρόνια σε τζαζ μονοπάτια, είτε διασκευάζοντας γνωστές επιτυχίες, είτε – εσχάτως – με δικά της κομμάτια. Οι φίλοι της τζαζ έχουν την ευκαιρία να τη συναντήσουν στο Half Note.
- Η επιδραστική metal μπάντα των Accept, με πάνω από 27 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων στο ενεργητικό της, συναντά τους πιστούς της στο Gagarin.
- Η δυναμική του swing κινήματος δυναμώνει ολοένα. Η Sugahspank ανταμώνει με τους swing συνοδοιπόρους της Swing Shoes και όλοι μαζί με τους σαλονικιούς Speakeasies στο Πορτοκάλι.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ζωή Εκτός Οθόνης: Μια μουσική παράσταση του Παρασκευά Καρασούλου στο Θέατρο Radar
Τέσσερις ερμηνεύτριες μοιράζονται “Τα Χρόνια” της Αννί Ερνώ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου
Από την Επίδαυρο στο Θέατρο Πορεία: Πρώτες εικόνες από τις πρόβες για την «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου
Οι Offspring επιστρέφουν στην Ελλάδα – Με τους Bad Religion στην Πλατεία Νερού
MIRfestival 2025: Αναγκαίες εκρήξεις μέσα στο χάος
Ένα όνειρο μια ιστορία: Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Ο Πατέρας, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Καλλιρόης
Ivana Grossi: Μια νέα capsule συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα
Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στο Βασιλικό Θέατρο