Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός για το περιβάλλον
Για τρίτη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οίκαδε της Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνουν πανελλήνιο μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα «Αν τα δέντρα μιλούσαν…». Ο διαγωνισμός, που στοχεύει να συμβάλει μέσω της τέχνης στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με το περιβάλλον, πραγματοποιείται με αφορμή την ανακήρυξη του 2011 ως Διεθνούς Έτους Δασών.
Monopoli Team
09.11.2010
A
A
Οι μαθητές ανά την Ελλάδα, είτε μέσα από την τάξη τους είτε μεμονωμένα, μπορούν να λάβουν μέρος με έργα ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφίες και κατασκευές, ατομικά ή ομαδικά. Όλα τα έργα θα παρουσιαστούν τον Μάιο του 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος σε μια 4ήμερη έκθεση ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει τα έργα και θα απονεμηθούν βραβεία σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές των έργων βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.oikade.gr .
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Blunted – Δήμητρες και Περσεφόνες, της Σοφιάννας Θεοφάνους στο θέατρο Κάμιρος
Dune 3: Teaser και posters αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό καστ
Η ΚΟΑ στο Μουσείο Μπενάκη: Μουσικοί περίπατοι με λυρικά κουαρτέτα
Ο Χρόνος Μακριά Σου: Νέος δίσκος από τον Lumiere και τη Χριστίνα Σαμαρά
Η VASSIŁINA κυκλοφορεί το πιο προσωπικό και “i.par.ksia.ko.” album
Νέα κολεξιόν VAKKO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026: Ακολουθώντας τη διαχρονική κομψότητα
Η Χάνα Μοντάνα επιστρέφει… 20 χρόνια μετά στο Disney+
Τραγούδια που έπαιζαν στο πικ απ: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Πέννυ Μπαλτατζή στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Τέμπη: Έναρξη της δίκης στις 23 Μαρτίου – Κάλεσμα συγγενών για μαζική παρουσία
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου