MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα windows στα smartphones της LG

Η LG Electronics διευρύνει τη συνεργασία με τη Microsoft

Τα windows στα smartphones της LG - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η LGElectronics (LG) και η MicrosoftCorp. ανακοίνωσαν μια διευρυμένη συνεργασία για την αύξηση του αριθμού των κινητών της LGμε λειτουργικό Windows.

Μέρος της συμφωνίας αυτής, προβλέπει ότι τα Windows θα αποτελέσουν τοβασικό λειτουργικό σύστημα των smartphones της LG, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τόσο τον αριθμό των Window sphones στο portfolio της, όσο και τον συνολικό όγκο των Windows phones που θα παρουσιάσει στο μέλλον.

«Η πλατφόρμα Windows περιλαμβάνει ένα ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη software που συνδέεται με το Webκαι το PC, δίνοντας στα τηλέφωνά μας μια ευρεία γκάμα νέων δυνατοτήτων που απευθύνονται σε ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό διαφορετικών χρηστών», ανέφερε ο ο κ.Yong Nam, vicechairman & chief executive officer της LG Electronics.

«Τα Windows phones δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ζήσουν ψηφιακές εμπειρίες που προσφέρουν ευχάριστες στιγμές στη ζωή, συνδεόμενοι με ανθρώπους, πληροφορίες και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν», δήλωσε ο κ.Steve Ballmer, chief executive officer της Microsoft.

Η υπογραφή Μνημόνιου Συνεργασίας μεταξύ LG και Microsoft προβλέπει τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για δημιουργία ομάδων Έρευνας & Ανάπτυξης, που θα δώσουν έμφαση στην κατασκευή τηλεφώνων με δυναμικά χαρακτηριστικά που προέρχονται από τη στενή ενσωμάτωση hardware & software. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτό αποτυπώνονται οι κοινές προσπάθειες marketing για την παρουσίαση τέτοιου είδους τηλεφώνων, σε μια διευρυμένη γκάμα τιμών στις αγορές παγκοσμίως, θέτοντας γερά θεμέλια στον τομέα της σύγκλισης κινητών τηλεφώνων.

Ως επισφράγισμα της συνεργασίας αυτής, η LG ανακοίνωσε την παρουσίαση του LG-GM730 με την υπογραφή της LG σε θέματα στυλ, όντας εξαιρετικά λεπτό, (μόλις 11.9 mm) και κομψό με στρογγυλεμένες γωνίες. Το Windows phone είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη με χαρακτηριστικά όπως one-click email set up και εύκολη πλοήγηση στο Internet με την τελευταία version του Internet Explorer Mobile.

Το LG-GM730 θα είναι διαθέσιμο στο πρώτο εξάμηνο του 2009 με τη version Windows Mobile 6.1, ενώ η LG θα προσθέσει τη versionWindows Mobile 6.5 στο portfolio της το δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Τα νέα Swatch Essentials είναι εδώ – Ρολόγια για κάθε look και διάθεση
Αγορές
Καύσωνας και θερινές εκπτώσεις: Πτώση πωλήσεων και «στροφή» στις online αγορές
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Αγορές
Live the LAMDA MALLS Summer Experience – Με μοναδικές εκπτώσεις και ξεχωριστές εμπειρίες για όλους
Αγορές
Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά
The Art of Life
Η νέα συλλογή της therinós resort wear είναι μια ωδή στην άνεση και την υψηλή αισθητική
Αγορές
SEVEN7EEN: Η νέα αρωματική σειρά Fizzy Lily αναδεικνύει την πιο μαγευτική πλευρά της θηλυκότητας
Αγορές
Αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε όσα νιώθουμε
Αγορές
Έντονα φρύδια και βλέμμα που μαγνητίζει με το νέο Syoss Brow Tint
Αγορές
#ΣεΑκούμε: Η Always® λανσάρει την νέα Always Ultra σερβιέτα – όπως την ζήτησαν οι γυναίκες
Αγορές
Η εμβληματική σειρά Sun Beauty της Lancaster επανασυστήνεται
Αγορές
The Meet Market #SummerEdition στο Ζάππειο