Ποδηλατικές Αγγελίες


Ο τύπος του ποδηλάτου, το μέγεθος, η τεχνική κατάσταση του, αλλά και μία "καθαρή" οικονομική συναλλαγή, είναι τα σημαντικότερα στοιχεία για την πετυχημένη αγορά μεταχειρισμένου ποδηλάτου. Τα ποδήλατα χωρίζονται σε κατηγορίες και τύπους ανάλογα με την χρήση. Το πρώτο και πιο σημαντικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε είναι, πως προκειται να χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας. Είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο για άσκηση ή μετακίνηση και βόλτες στην πόλη και σε εξοχικούς δρόμους, είτε σκοπεύετε να πηγαίνετε στο χώμα και τα βουνά, είτε πρόκειται να διανύετε μεγάλες αποστάσεις με αυτό, υπάρχει ο κατάλληλος τύπος ποδηλάτου για εσάς. Ακολουθείστε αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, για να αποφύγετε λάθη και προβλήματα και να πάρετε το κατάλληλο ποδήλατο για εσάς.

Βρείτε τον κατάλληλο τύπο ποδηλάτου για τις ανάγκες σας

Το πρώτο και βασικότερο κριτήριο για την επιλογή του ποδηλάτου είναι η χρήση του, τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτό. Πρόκειται να κάνετε ήπιες ποδηλατικές βόλτες στην πόλη ή σε εξοχικούς δρόμους; Πρόκειται να κάνετε μεγάλες αποστάσεις ή γρήγορες διαδρομές σε δρόμους; Πρόκειται να εξερευνήσετε χωμάτινα μονοπάτια και να ανέβετε σε βουνά με το ποδήλατό σας; Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με την χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρείτε το κατάλληλο μέγεθος ποδηλάτου για εσάς.

Το πιό σημαντικό - ίσως - στοιχείο του ποδηλάτου που θα αγοράσετε, είναι το κατάλληλο μέγεθος για το ύψος σας. Λάθος μέγεθος ποδηλάτου, σημαίνει λάθος στάση ποδηλασίας, με σοβαρά επακόλουθα, όπως τραυματισμούς και προβλήματα στη μέση και τα γόνατα, άσκοπη κούραση χωρίς απόδοση και καθόλου ποδηλατική απόλαυση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κάνετε έναν βασικό τεχνικό έλεγχο σε ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο, πριν το αγοράσετε, ακόμα και χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Αποφασίσατε να πάρετε μεταχειρισμένο ποδήλατο για να πετύχετε καλύτερη τιμή .Ωστόσο πρέπει να προσέξετε σε τι κατάσταση βρίσκεται, γιατί αν το ποδήλατο έχει τεχνικά προβλήματα, θα πληρώσετε μετά πολύ παραπάνω χρήματα σε επισκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να προσέξετε, πριν πληρώσετε για το μεταχειρισμένο ποδήλατό σας

Η οικονομική συναλλαγή για την αγορά ενός μεταχειρισμένου ποδηλάτου θέλει προσοχή, ποτέ δεν προπληρώνετε πριν ελέγξετε και κυρίως πριν οδηγήσετε το ποδήλατο. Επιπλέον, ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο, υπάρχει πιθανότητα να είναι κλεμμένο. Είναι σχετικά δύσκολο να το καταλάβετε, ωστόσο ελέγξτε - όσο μπορείτε - αν υπάρχουν αποδείξεις αγοράς ή στοιχεία που να δείχνουν ότι ο πωλητής είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του ποδηλάτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ