MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Zero Day: Ο Robert De Niro θα πρωταγωνιστεί στο νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix

Ο 79χρονος ηθοποιός φαίνεται πως ετοιμάζεται για τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, χάρη στην νέα σειρά των Eric Newman και Noah Oppenheim, Jonathan Glickman.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία Ο Αρχάριος
Monopoli Team

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, ο Robert De Niro θα συμμετέχει στην νέα μίνι σειρά “Zero Day” την οποία ετοιμάζει  το Netflix και η οποία βασίζεται σε μία ιδέα των Eric Newman και Noah Oppenheim.

Ακριβείς λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν έρθει ακόμα στο φως, αλλά έγκυρες πηγές του αμερικανικού περιοδικού αναφέρουν ότι το τηλεοπτικό σόου φαίνεται να είναι πολιτκό θρίλερ στο οποίο ο De Niro θα υποδύεται έναν πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α.

Ο Newman με τον Oppenheim είναι οι σεναριογράφοι και βοηθοί παραγωγής στην σειρά, η οποία βασίζεται σε μία δική τους ιστορία, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Pulitzer Michael Schmidt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάρτιν Σκορσέζε έγινε 80: Η σκηνοθετική του μαεστρία μέσα από πέντε κορυφαίες ταινίες12.09.2018

Αν η σειρά προχωρήσει, θα σημειωθεί ο πρώτος κανονικός τηλεοπτικός ρόλος του De Niro στην καριέρα του. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για το “Οργισμένο Είδωλο” και τον “Νονό (Μέρος 2ο)”. Έχει υπάρξει υποψήφιος συνολικά για 7 βραβεία Όσκαρ, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας “Ο Ιρλανδός”. Έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου ένα Καλύτερου Ηθοποιού στην ταινία της HBO “Wizard of Lies”, όπου υποδύθηκε τον Bernie Mardoff.

Ο Newman έχει μία μακροχρόνια σχέση με το Netflix, ξεκινώντας με το “Narcos” που ανήκει στις μεγάλες επιτυχίες της ψηφιακής πλατφόρμας. Ο Newman ήταν βοηθός παραγωγής, σεναριογράφος και δημιουργός του “Narcos”, αλλά και στην ακόλουθη σειρά “Narcos: Mexico” όπως και στην επερχόμενη σειρά “Griselda”, στην οποία η Sofia Vergara θα ενσαρκώσει την Κολομβιανή κυρία των ναρκωτικών Griselda Blanco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullitt: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Σπίλμπεργκ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b