MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Πρεμιέρες: Ταινίες εποχής και διαφορετικών ειδών για τον Δεκαπενταύγουστο

Ισορροπημένο και με ενδιαφέρουσες επιλογές μοιάζει το μενού της πιο χαλαρής – και υποτονικής λόγω Δεκαπενταύγουστου – κινηματογραφικής εβδομάδας της σεζόν.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ο Αντικαταστάτης

Ο «Αντικαταστάτης» είναι ένα ισπανικό αστυνομικό θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της ιβηρικής χώρας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 1982. Η πολιτική ματιά γύρω από την άνοδο του φασισμού «δένει» πειστικά με τους ρυθμούς του Μουντιάλ αλλά και την προσωπική ιστορία του αποφασισμένου να φτάσει στην αλήθεια αστυνομικού.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Η γραφικότητα δείχνει να έχει το πάνω χέρι στο συμπαθές και ανθρώπινο «Μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι» του Σέρζιο Καστελίτο που βασίζεται σε ένα από τα τελευταία σενάρια του Ετόρε Σκόλα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Μια διαφορετική ιστορία αγάπης που ξεκινά από την γαλλική Ριβιέρα των 50s κινεί τα νήματα στο ντελικάτο γαλλικό δράμα «Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς» με τους Ρομέν Ντιρί και Βιρζινί Εφιρά να γιορτάζουν τον καταραμένο έρωτα τους υπό τους ήχους του ομότιτλου τραγουδιού της Νίνα Σιμόν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος συναγερμός

Το «SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος συναγερμός» είναι μια περιπέτεια που το μεγαλύτερο μέρος της εκτυλίσσεται σε ένα τρένο το οποίο έχει ακινητοποιηθεί στη σήραγγα της Μάγχης.
Αίθουσες προβολής

Μπαραβέντο

Τέλος, η επανέκδοση της εβδομάδας είναι το βραζιλιάνικο «Μπαραβέντο» παραγωγής 1961 που σηματοδοτεί το ντεμπούτο του κορυφαίου Βραζιλιάνου δημιουργού Γκλάουμπερ Ρόχα.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b