MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Black Mirror: Η σειρά του Netflix επιστρέφει με 6η σεζόν

Η τεράστια επιτυχία του Netflix, Black Mirror, επιστρέφει στην πλατφόρμα με νέα “πιο κινηματογραφικά” επεισόδια.

Monopoli Team

Η τεράστια επιτυχία του Netflix, Black Mirror, επιστρέφει στην πλατφόρμα με νέα επεισόδια, σύμφωνα με το Variety.

Η πέμπτη -και τελευταία μέχρι σήμερα- σεζόν της σατιριτικής σειράς, είχε κυκλοφορήσει στο Netflix το 2019 και αποτελείτο μόλις από τρία μεγάλου μήκους επεισόδια.

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς μάλλον νόμιζαν ότι το Black Mirror δεν θα επιστρέψει ποτέ. Σε αυτή την άποψη είχαν συμβάλλει μερικές δηλώσεις του δημιουργού της σειράς, Charlie Brooker, ο οποίος το 2020 είχε μιλήσει για τη σειρά σε συνέντευξή τους στους Radio Times, υπονοώντας ότι ήταν σχεδόν απίθανη μία ακόμη σεζόν: “Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν υπάρχει η αντοχή για ιστορίες που αφορούν κοινωνίες  που καταρρέουν. Οπότε δεν δουλεύω πάνω σε τέτοιες ιστορίες. Ανυπομονώ να αξιοποιήσω πάλι τις κωμικές μου ικανότητες, οπότε γράφω σενάρια που με κάνουν να γελάω”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ωστόσο, ήδη ξεκίνησε η παραγωγή της έκτης σεζόν, με τη διαδικασία του κάστινγκ να έχει επίσης ξεκινήσει κανονικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις υποθέσεις των επεισοδίων παραμένουν “υπό άκρα μυστικότητα”, αν και αναφέρεται ότι η 6η σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδια από την 5η σεζόν, που είχε μόλις 3 επεισόδια με πρωταγωνιστές την Miley Cyrus, τον Andrew Scott, τον Anthony Mackie, τον Yahya Abdul-Mateen II και τον Topher Grace.

Μία πηγή κοντά στο Variety ανέφερε επίσης ότι τα νέα επεισόδια θα είναι “πιο κινηματογραφικά” από τις προηγούμενες σεζόν, με κάθε επεισόδιο “να μοιάζει σαν μία ξεχωριστή ταινία”. Αυτό φυσικά συμφωνεί με τις πρόσφατες σεζόν του Black Mirror, αφού τα επεισόδια ήταν μεγαλύτερα από 60 λεπτά, ενώ ήταν αισθητή η διαφορά στο κομμάτι της παραγωγής, που ήταν υψηλής ποιότητας.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 6ης σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα νέα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b