MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Οι πιο όμορφες, χειροποίητες λαμπάδες που είδαμε φέτος στο Instagram

Το Πάσχα πλησιάζει και πολλοί από εμάς έχουμε μπει ήδη σε διαδικασία αναζήτησης της τέλειας λαμπάδας για φέτος, είτε για εμάς τους ίδιους, είτε για τα βαφτιστήρια μας.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η αγορά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι γεμάτη με αμέτρητες επιλογές – κάποιες πρωτότυπες, άλλες μίνιμαλ και άλλες πιο «φορτωμένες» – για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Εμείς όμως έχουμε μια αδυναμία στις ιδιαίτερες εκείνες επιλογές που είναι φτιαγμένες με μεράκι από Έλληνες δημιουργούς και ξεφεύγουν από την πεπατημένη της μαζικής κατανάλωσης από τα μεγάλα καταστήματα. Μετά και από δύο χρόνια που οι ημέρες του Πάσχα μάς βρήκαν σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να στηρίξουμε μικρές επιχειρήσεις και νέους crafters και να κρατήσουμε φέτος τη δική τους ξεχωριστή λαμπάδα ή να την κάνουμε δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα.

Παρακάτω θα δείτε ποιες ξεχωρίσαμε εμείς από τις σελίδες των δημιουργών στο Instagram και σας προτρέπουμε να τσεκάρετε τη δουλειά τους και να τους στηρίξετε!

@belen.thebrand
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELĒN-ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗ ΕΥΑ (@belen.thebrand)

Με αρωματικό κερί και χειροποίητες λεπτομέρειες, οι λαμπάδες του @belen.thebrand είναι από τις πιο όμορφες λαμπάδες που είδαμε φέτος και έρχονται σε εσάς απευθείας από το υπέροχο νησί της Κρήτης. Τσεκάρετε επίσης και τα ειδικά σχεδιασμένα καλαθάκια που περιλαμβάνουν εκτός από τη λαμπάδα κι άλλα μικρά δωράκια δικής σας επιλογής, όλα φτιαγμένα στο χέρι, για να κάνετε μια όμορφη έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

@_ti_se_meli
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_ti_se_meli

Με το υπέροχο αυτό όνομα, η σελίδα @_ti_se_meli  μάς κάνει μια ξεχωριστή πρόταση για φέτος: λαμπάδες από κηρήθρα! Πραγματικά τις βρίσκουμε υπέροχη ιδέα, που σίγουρα δεν θα κρατούν πολλοί, ενώ με αυτό το έντονο κίτρινο χρώμα που έχουν εξαιτίας της κηρήθρας αποπνέουν κάτι πολύ χαρούμενο και ανοιξιάτικο!

@cheerfulhandmade

Παστέλ χρώματα κι ένα ουράνιο τόξο! Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο ονειρεμένο για τη φετινή σας λαμπάδα; Είτε για το βαφτιστήρι είτε για εσάς που νιώθετε ακόμη μέσα σας κορίτσι, δείτε αυτό το υπέροχο σετ που περιλαμβάνει εκτός από τη λαμπάδα κι ένα μπρελόκ ουράνιο τόξο και ένα  σακίδιο πλάτης. Για περισσότερες επιλογές μπείτε στο @cheerfulhandmade και χαζέψτε ελεύθερα!

@agaristipsilou

Για τους λάτρεις της boho αισθητικής, βρήκαμε την ιδανική και τέλεια λαμπάδα. Στο υπέροχο και διακριτικό χρώμα της μέντας και με ένα υπέροχο, χειροποίητο διακοσμητικό από μακραμέ, που όταν αφαιρεθεί θα γίνει το σκουλαρίκι που θα φορέσετε περισσότερο το φετινό καλοκαίρι. Τέλεια ιδέα; Και 2 σε 1. Για περισσότερο…bohemian spirit μπείτε εδώ.

@dart_frames
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D-art (@dart_frames)

Από τις λαμπάδες που ξεχωρίσαμε φέτος, ιδιαίτερη, με απίθανη, χειροποίητη λεπτομέρεια. Τα χρώματα και αυτή η μίξη του boho με το παραδοσιακό στοιχείο συνθέτουν την απόλυτη λαμπάδα για φέτος που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Για περισσότερες επιλογές εδώ.

@mysmalllittlestore

Βεραμάν ή σάπιο μήλο; Πώς να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο; Λατρεύουμε τις λεπτομέρειες με τις περλίτσες πάνω στα χειροποίητα λουλουδάκια και τις ξύλινες καρδούλες. Αυτές αλλά και πολλές άλλες χειροποίητες επιλογές θα βρείτε εδώ και να είστε σίγουροι πως θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε όπως κι εμείς.

@margie_concept

Υπάρχει πιο ανοιξιάτικο στοιχείο από ένα αποξηραμένο μπουκετάκι από pampas & bunny tails; Ε, όχι, λοιπόν και γι’ αυτό το μάτι μας έπεσε αμέσως πάνω σε αυτές τις λαμπάδες, στα φανταστικά αυτά δύο χρώματα. Στο @margie_concept δεν θα βρείτε όμως μόνο αυτές. Προσωποποιημένες, με ξύλινες λεπτομέρειες ή από plexiglass, οι επιλογές είναι πολλές, οι λαμπάδες αρωματικές και έρχονται στην πόρτα σας μέσα στο περιποιημένο κουτί τους!

@the.magichoop

Και για τους λάτρεις του vintage, φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε επιλογή. Για χειροποίητες, προσωποποιημένες λαμπάδες που μυρίζουν «άνοιξη» επικοινωνήστε με το @the.magichoop και θα έχετε εσείς την τέλεια λαμπάδα φέτος.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b