MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο γάλλος σχεδιαστής Jacquemus απαντά σε ομοφοβικό σχόλιο στο Instagram: «Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας»

Μία ανάρτηση που αποτυπώνει ένα τρυφερό φιλί ανάμεσα στον Simon Porte Jacquemus και τον σύντροφό του Marco Maestri, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, πυροδότησε μια σειρά από ομοφοβικά σχόλια χρηστών του Twitter, γεγονός που ο ίδιος ο γάλλος σχεδιαστής δεν άφησε ασχολίαστο.

Φωτογραφία: @jacquemus/Instagram
Monopoli Team

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου ο γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τον δείχνει να ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό του, Marco Maestri, δίπλα σε μια πισίνα κάτω από τον ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Τα θετικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση ήταν πολλά, ωστόσο δεν έλειψαν και τα πιο κακεντρεχή και επιθετικά σχόλια που εξέφραζαν ομοφοβικές απόψεις. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστο ίδιος ο σχεδιαστής, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει με μια σειρά από ιστορίες στο Instagram. «Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικά!», έγραψε συγκεκριμένα σε τρία διαφορετικά stories, κοινοποιώντας συνεχώς τη φωτογραφία με το φιλί.

Ο Jacquemus και ο Maestri παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και ο διάσημος 32χρονος σχεδιαστής πίσω από τις αγαπημένες τσάντες Le Chiquito δημοσιεύει συχνά στιγμές από την κοινή τους ζωή στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Βρετανία αποκτά το πρώτο μουσείο LGBTQ+12.09.2018

Στην συγκεκριμένη του ανάρτηση ωστόσο δέχθηκε πολλά emojis του εμετού από χρήστες. Μάλιστα, σε μία χρήστη του Instagram που έγραψε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία πως δεν θέλει να αγοράσει ξανά τις τσάντες του, ο Jacquemus έδωσε τη δική του αφοπλιστική απάντηση: «Η τσάντες μου δεν σε θέλουν. Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Ο Jacquemus, του οποίου η καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 τίμησε τα ζευγάρια της LGBT+ κοινότητας και κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας τον Ιούνιο, κάνει πλέον ξεκάθαρο πως τέτοιοι πελάτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι για το brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBatgirl: H Ivory Aquino θα υποδυθεί τον πρώτο trans χαρακτήρα σε ταινία της DC12.09.2018

«Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ», ανέφερε σε επόμενο story ο σχεδιαστής, του οποίου τα λόγια έχουν λάβει αμέτρητη υποστήριξη από φίλους και θαυμαστές του, με πολλούς να αναδημοσιεύουν τις ιστορίες του βάζοντας emojis με ουράνια τόξα και πολύχρωμες καρδιές για να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της LGBT+ κοινότητας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSophie: Αστεροειδής πήρε το όνομα της avant-garde μουσικού που «έφυγε» νωρίς12.09.2018

Με πληροφορίες από Independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b