MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: Υπόσχεται να ανοίξει τα θέατρα στο Λονδίνο ακόμα κι αν τον συλλάβουν

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα θέατρα του στις 21 Ιουνίου, ακόμα κι δεν το επιτρέπει η κυβέρνηση.

Monopoli Team

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα θέατρα του στις 21 Ιουνίου, ακόμα κι αν δεν έχουν αρθεί οι απαγορεύσεις του lockdown, ενώ ανέφερε ότι είναι έτοιμος να συλληφθεί αν οι αρχές αποφασίσουν να παρέμβουν.

Ο διάσημος συνθέτης ανέφερε επίσης ότι μπορεί να αναγκαστεί να πουλήσει τις έξι αίθουσες του στο West End, αν η κυβέρνηση δεν αφαιρέσει τα μέτρα που απαγορεύουν το άνοιγμα των θεάτρων με 100% πληρότητα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, ο Λόρδος Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε επίσης ότι αναγκάστηκε να βάλει το σπίτι του στο Λονδίνο σε υποθήκη, αφού δυσκολεύεται οικονομικά λόγω του πλήγματος που είχε η πανδημία στις επιχειρήσεις του. Όπως και του Γουέμπερ, έτσι και πολλά άλλα θέατρα έχουν παραμείνει κλειστά παρά τη χαλάρωση των μέτρων, αφού δεν είναι βιώσιμο για αυτά να ανοίξουν με λιγότερο κοινό.

Ο καταξιωμένος συνθέτης και παραγωγός λοιπόν ετοιμάζει μία νέα παράσταση, τη Σταχτοπούτα, που αναμένεται να ανοίξει στις 25 Ιουνίου πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Ιούλιο. “Θα ανοίξουμε ό,τι και να γίνει” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν τι θα κάνει αν η κυβέρνηση αναβάλλει την άρση του lockdown, απάντησε: “Θα τους πούμε: Ελάτε στο θέατρο να μας συλλάβετε”.

Σύμφωνα με τον Λόιντ Γουέμπερ, επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα θέατρα είναι “εντελώς ασφαλή” και δεν προκαλούν έκρηξη κρουσμάτων. Πρόσθεσε: “Αν η κυβέρνηση αγνοήσει την επιστήμη μπορούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Αν η Σταχτοπούτα δεν ανοίξει, θα πρέπει να μας αποζημιώσετε”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 73χρονος Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έχει κατακρίνει εκείνους που καλούν για αναβολή της άρσης του lockdown. Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά αν τα θέατρα δεν ανοίξουν με 100% πληρότητα.

Στο πρώτο lockdown, πάντως, ο διάσημος συνθέτης είχε διαθέσει δωρεάν τα πιο διάσημα μιούζικαλ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έγινε εθελοντής σε… δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού12.09.2018

Με πληροφορίες από Telegraph

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b